Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen cadeaupakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen cadeaupakket

In dit pakket zitten vijf verschillende speciaalbieren van de Jopenkerk uit Haarlem in een cadeauverpakking. Perfect om cadeau te geven aan een bierliefhebber.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Jopen cadeaupakket ales
Jopen blurred lines
Jopen cadeaupakket ales
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Pale Ale

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

In dit pakket zitten vijf verschillende speciaalbieren van Jopenkerk uit Haarlem in een cadeauverpakking. Perfect om als cadeau te geven voor een echte bierliefhebber. Op de verpakking is de tekst 'Anything but boring'  te lezen, naar de campagne die de Haarlemse brouwerij in 2019 lanceerde. Zo vind je in dit bierpakket allemaal verschillende soorten Ales op fles van de brouwerij uit Haarlem.

Over de merken in dit bierpakket

Jopen Blurred Lines (Jopen Bier)
Jopen Blurred Lines is een klassieke New England IPA. Het bier heeft een vrij laag alcoholpercentage voor een IPA, namelijk 5,3%. Het speciaalbier is troebel, fruitig en juicy! Aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango. Vol van smaak en troebel door het gebruik van gerst, tarwe en haver. Veel hoppige en tropische fruittonen en een klein bittertje. Hoe verser, hoe beter.

Jopen Jacobus Rye Pale Ale (Jopen Bier)
Jopen Jacobus Rye Pale Ale is een royaal, met de hand gehopt, biertje. Dit zorgt voor een kruidige, droge en pittig gehopte doordrinker. Jopen Jacobus RPA is in 2013 winnaar geworden van de gouden medaille bij de World Beer Awards.

Jopen Let There Be Light (Jopen Bier)
Let There Be Light heeft veel fruittonen zoals tropisch fruit, grapefruit en citrus uit de Amerikaanse hopsoorten. Het bier heeft een zacht smaakprofiel met een klein bittertje.

Jopen Mooie Nel (Jopen Bier)
Het bier heeft een fruitig aroma en de smaak is mooi in balans. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. 

Jopen Non IPA (Jopen Bier)
Jopen Nonnetje IPA is het allereerste alcoholarme bier van Jopen uit Haarlem. Deze Non IPA werd in oktober 2018 gelanceerd.  De verschillende hopsoorten die zijn toegevoegd tijdens het brouwproces van Jopen Non IPA zorgen voor tinten van tropisch fruit. Het bier is aromatisch hoppig met een mooie bitterheid.