Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Assortiment Bierpakket | Assortimentspack

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Assortiment Bierpakket

Bierpakket met zes verschillende Nederlandse Trappistenbieren van La Trappe. Je vindt in dit pakket zes verschillende bieren van Trappistenbrouwerij de Koningshoeven uit Berkel-Enschot.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

La Trappe assortiment bierpakket
La Trappe Dubbel
La Trappe Isid or
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Dubbel, Amber, Quadrupel, Tripel, Wit

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

La Trappe Assortiment Bierpakket kopen

€ 15,99

Maak kennis met één van de twee Nederlandse Trappistenbrouwerijen. Trappistenbrouwerij de Koningshoeven is bekend van het La Trappe bier en met deze geschenkverpakking leer je de bieren goed kennen. Deze assortimentsverpakking bevat 6 verschillende bieren van La Trappe waardoor het ook ideaal is voor het organiseren van een proeverij. 

Of het nu gaat om een verjaardag, vaderdag, moederdag, een etentje of een jubileum: met deze prachtige geschenkverpakking heb je altijd een passend cadeau. 

Wil je het cadeau nog wat uitbreiden? Doe dan ook de La Trappe bokaal erbij, zodat het bier uit het juiste glas gedronken kan worden.

Over de merken in dit bierpakket

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

La Trappe Dubbel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Quadrupel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

La Trappe Witte Trappist (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Cookie instellingen