Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe bierpakket | Pakket met trappistenbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe bierpakket

La Trappe bierpakket bevat 9 verschillende La Trappe bieren in een doos en dat levert een collectie op van pure kwaliteitsbieren. In één woord: goddelijk.

Het pakket bestaat uit 24 flessen

Bierpakket met La Trappe Trappistenbier
La Trappe Witte Trappist
La Trappe Blond
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  24 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Dubbel, Amber, Alcoholvrij, Quadrupel, Tripel, Wit

 • Extra's

  daasf

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

La Trappe bierpakket kopen

Het La Trappe bierpakket is een verzameling van alle 9 trappistenbieren van de Abdij de Koningshoeven, die dagelijks door paters worden gebrouwen. Het bierpakket bevat verschillende bieren zoals de Quadrupel, Tripel, Isid'or, Bockbier, Blond, Witte Trappist, Puur en Nillis.

Verschillende inhoud per pakket

Het pakket is verkrijgbaar in een 12-pack, 18-pack en een 24-pack.

Do you dare? De bierpakket bevat: 

12-pack: La Trappe Quadrupel (1x), La Trappe Tripel (2x), La Trappe Isid'or (x), La Trappe Dubbel (1x), La Trappe Bockbier (2x), La Trappe Blond (1x), La Trappe Witte Trappist (1x), La Trappe Puur (1x) & La Trappe Nillis (1x)

18-pack: La Trappe Quadrupel (2x), La Trappe Tripel (2x), La Trappe Isid'or (3x), La Trappe Dubbel (2x), La Trappe Bockbier (2x), La Trappe Blond (2x), La Trappe Witte Trappist (2x), La Trappe Puur (2x) & La Trappe Nillis (1x)

24-pack: La Trappe Quadrupel (3x), La Trappe Tripel (3x), La Trappe Isid'or (3x), La Trappe Dubbel (3x), La Trappe Blond (3x), La Trappe Witte Trappist (3x), La Trappe Puur (3x) & La Trappe Nillis (3x)

Bij het bestellen van meerdere bierpakketten of losse bieren zal de leverancier de bieren zo efficiënt mogelijk in te delen in zo min mogelijk dozen om de verzendkosten te minimaliseren en zo duurzaam mogelijk te verzenden. 

Over de merken in dit bierpakket

La Trappe Blond (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Blond heeft een frisse en fruitige smaak. Het is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 

La Trappe Dubbel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Nillis 0.0 (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Nillis is een alcoholvrij trappistenbier. Het bier kenmerkt zich met een geur van mout en karamel samen met de frisse en fruitige aroma's die voortkomen uit de gist en hop. Dit toegankelijke alcoholvrije trappistenbier heeft een aangename bitterheid en een moutige, karamelzoete afdronk. 

La Trappe Puur (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
Puur van La Trappe is een smaakvol alternatief voor de traditionele pilseners. Het is een lichtblond, fris-hoppig trappistenbier met een droge en licht moutige smaak. 

La Trappe Quadrupel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.  Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

La Trappe Tripel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak.

La Trappe Witte Trappist (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Witte Trappist heeft een droge en licht zurige smaak.  Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

Cookie instellingen