Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mannentas met zware bieren | Mitra Bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mannentas met zware bieren

Bierpakket 'Mannentas met zware bieren' is gevuld met vier krachtige Nederlandse speciaalbieren, gekenmerkt door hun diepe en complexe smaken.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Mannentas met zware bieren
Cornet Smoked glas en flesje op eikenhout omhult door rook
Gouden Carolus Whisky Infused flesje
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Dubbel, Quadrupel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Mannentas met zware bieren kopen

€ 12,99

Krachtige bieren

Ontdek de krachtige smaakervaring van de 'Mannentas met zware bieren'. Dit ludieke bierpakket laat jou, je maat of je vader met trots met een tas door de straat lopen! 

Deze variant van de Mitra mannentas is gevuld met vier zware bieren die je smaakpapillen zullen prikkelen. Laat je verrassen door diepe en complexe smaken van deze bieren, gebrouwen met vakmanschap en liefde voor bier. Proef de diversiteit aan smaken en ontdek jouw favoriete zware bier uit Nederland. 

In het pakket vind je de bierstijlen Tripel, Dubbel, Sterk Blond en een whiskey infused bier. Bekijk ook de Mannentas met frisse bieren.

Over de merken in dit bierpakket

Cornet Smoked (Brouwerij de Hoorn)
Cornet Smoked is een bovengistend blond bier dat zich onderscheidt door een subtiele rokerige smaak. Deze smaak wordt bereikt door gerookte eikenhouten snippers toe te voegen tijdens het brouwproces, waardoor de smaken uit het hout in het bier trekken. Ook zit er een peated smaak in het bier die is ontstaan door gebruik van turfmout.

DAVO Darkness (DAVO Bieren)
Met de intense smaak van gebrande mouten en het verfijnde aroma van karamel.

Gouden Carolus Whisky Infused (Brouwerij het Anker)
Gouden Carolus Whisky Infused is een uniek bier: krachtig en vol, met subtiele toetsen van vanille, eiken en chocolade. Een keizerlijk brouwsel om te koesteren en met mate te genieten

Cookie instellingen