Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tesselaar Familiebrouwerij | Brouwerij Diks

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tesselaar Familiebrouwerij

Tesselaar Familiebrouwerij is een bierbrouwerij uit Den Burg (Nederland) die is opgericht in 2017. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Brouwerij de Texelaar
Tesselaar Eilandbier
Tesselaar Eilandbier

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

  • Ketels te huur

  • Proeflokaal

  • Restaurant

  • Rondleiding

  • Winkel

Biermerken van Tesselaar Familiebrouwerij

Tesselaar Familiebrouwerij heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Tesselaar Familiebrouwerij!
  • Tesselaar Eilandbiêr - Pils - 5%

    Tesselaar Eilandbiêr is een pilsener en is moutig zoet en licht bitter van smaak. Het is een verfrissend pils waar je graag nog een tweede glas van bestelt. 

Achtergrond informatie

Tesselaar Familiebrouwerij is een brouwerij gelegen op Texel. De brouwerij is opgericht door Maurice Diks, hij was 13 jaar lang het gezicht van de Texelse bierbrouwerij.

Met de komst van de Tesselaar is Texel weer een brouwerij rijker. Samen met dochter en zoons starten Maurice en Helma Diks een nieuwe brouwerij. “We gaan ons in eerste instantie richten op onderscheidende producten. Een smakelijk alcoholarm/vrij bier. De brouwerij was tot begin 2019 bekend onder de naam De Texelaar, Familiebrouwerij Diks.

Na 13 jaar een nieuw begin

13 jaar was Maurice Diks het gezicht van de grootste bierbrouwerij van het eiland Texel. Nu zijn kennis en aanwezigheid door de eigenaren daarvan niet langer nodig is, is het idee gekomen, om samen met de familie iets voor Texel te betekenen.

Lees ook

De basis zal worden gelegd vanuit het kantoor aan huis op de Molenstraat. In de toekomst staat er ook een proeflokaal op de planning. 

Familie Diks