Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zomer Bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zomer Bierpakket

Beerwulf zomer bierpakket zit vol met 16 heerlijke bieren. Van fruitig witbier tot exotische lagers en verfrissende IPA's met tropisch fruit.

Het pakket bestaat uit 6 blikjes en 10 flessen

Zomer Bierpakket
Desperados
Gallia Session IPA flesje
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  6 blikjes en 10 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Pale Ale, Tequila, Wit, Weizen, Mexicaans

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

In het Beerwulf zomer bierpakket zitten 16 heerlijke bieren. Zo kan je genieten van een lekkere Crate Pale (4,5%), Beavertown Bloody Ell (5,5%), Kees Pink Grapefruit IPA (5,5%), Gebrouwen Door Vrouwen Zonnig Zeewit (3,8%), Grailee's (4,0%) en Gallia Session IPA (4,3%). Ook is er in dit pakket ruimte voor de iets bekendere bieren, zoals Deperados (5,9%) en Sol (4,5%). Van elk bier zitten er twee in de doos.

Bestel deze zomerse speciaalbieren vandaag en je hebt ze morgen al in huis!

Over de merken in dit bierpakket

Beavertown Bloody Ell (Beavertown Brewery)
Beavertown Bloody Ell is een fris en fruitige IPA met een vleugje citrus en aroma's van bloedsinaasappels.

Crate Pale (Crate Brewery)
Crate Pale heeft een toegankelijke en verfrissende smaak. Daarnaast kun je zeggen dat dit bier lekker fris en knisperend van smaak is.

Desperados (Heineken)
Desperados is een Tequila bier dat wordt gebrouwen door Heineken. Het is een zomers bier met een frisse, licht zoetige smaak.

Gallia Session IPA (Gallia brouwerij)
De smaak van de De Gallia Session IPA is met erg veel fruitige aroma's. Zowel citrus als tropisch fruit stuiven je glas uit bij dit bier. 

Gebrouwen door Vrouwen Zonnig Zeewit (Gebrouwen door Vrouwen)
Zon, Zee, Strand en BIER!  Zonnig Zeewit is een beach biertje in een transparante fles. De fruitige Simcoe hop geeft een bijzonder zoete en frisse smaak aan het bier. Met 50% tarwemout is Zonnig Zeewit een bijzondere white ale, fris en doordrinkbaar. Aan het bier is zeewier in de vorm van kelp toegevoegd, geplukt uit de Nederlandse Noordzee.

Grailee's (The Brew Society)
Grailee's heeft kenmerkende aroma's van kruidnagel en banaan, een zacht mondgevoel en een milde afdronk. Deze karakteristieken maken dit bier tot een klassieke weizen.

Kees Pink Grapefruit IPA (Brouwerij Kees)
Kees Pink Grapefruit IPA is een fruitig zomerbier met een bitter hart. Als je goed ruikt, ruik je vooral veel citrusfruit en grapefruit. De smaak zelf is erg verfrissend door de grapefruit, zoetig en vooral ook erg stevig.

Sol (Heineken)
Sol is een doordrinkbaar Mexicaans bier. Van dit bier geniet je het meest tijdens een warme dag bij een barbecue, op het terras of in het park.