Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch krat: van hottub tot kunst | Video

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Van hottub tot kunst: het Grolsch krat

Grolsch lanceerde in april 2023 een nieuw krat en in deze video laten zij zien dat men veel heeft meegemaakt met de oude Grolsch kratten en dat het nu tijd wordt voor nieuwe herinneringen met het nieuwe krat. Meer reclames van Grolsch Premium Pilsner

Nieuwe Grolsch krat op het oude
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch Premium Pilsener

Nieuw Grolsch krat

Grolsch brouwt al meer dan 400 jaar voor verbondenheid. Voor oprechte momenten met elkaar. Het Grolsch krat heeft het allemaal gezien; van het legendarische feestje met oud en nieuw, als groots kunstwerk, het kampioensfeest bij de plaatselijke voetbalclub tot het afsluiten van een fijne wandeltocht of om te proosten op de geboorte van een (klein)kind.

Lees ook

En toen Grolsch een nieuw krat introduceerde, bijna volledig gemaakt van oude kratten, gingen die momenten en herinneringen niet verloren. Om het te vieren riep het merk iedereen in Nederland op om hun unieke krat-momenten te delen.


Van oud naar nieuw

Van een verjaardag tot een verhuizing, om een overwinning te vieren, als tribune tijdens het WK of als groots entree bij een event; mooie momenten waar de kratten van Grolsch bij aanwezig waren. Tijdens deze momenten was men vaak creatief met het krat: studenten van studievereniging ConcepT uit Twente vierden hun vijfde lustrum vanuit een zelfgemaakt ‘krat-bad’ van maar liefst 12 x 12 meter, de entree van Zwarte Cross festival was afgelopen jaar geheel gemaakt van kratten, Roelf uit Drenthe zag Abraham en als verrassing werd zijn huis deels ingepakt met kratten en wegens zijn liefde voor Grolsch maakt Bart met zijn vriendin elk jaar een foto voor de kerstboom met een kratje Grolsch.

Grolsch heeft de toekomst voor ogen!

De Nederlandse brouwer heeft een nieuw fris design ontworpen ter vervanging van het huidige krat. En daarbij voelt Grolsch ook de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een betere, groene en circulaire wereld; de nieuwe kratten zijn bijna volledig van oude Grolsch kratten gemaakt. Het nieuwe krat kwam gefaseerd in de supermarkt. Omdat de oude kratten gerecycled worden, kan het wel enige tijd duren voor er alleen nog maar nieuwe kratten te vinden zijn. Maar waar je sowieso op kan rekenen is dat er altijd de vertrouwde Grolsch Premium Pilsner bierflesjes in zit - of het nou het oude of het ‘niet-zo-nieuwe’ krat is. Zo kun je overal en altijd onvergetelijke momenten en herinneringen blijven maken.

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen