Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerwulf Pack met bierproefformulier | Beerwulf.com

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerwulf Pack met bierproefformulier

20 september 2017 door Redactie Biernet

De Nederlandse biercultuur bloeit als nooit tevoren. Er zijn inmiddels meer dan 500 Nederlandse brouwerijen. Dit komt de diversiteit aan speciaalbieren ten goede, er is tegenwoordig heel wat om uit te kiezen, bijvoorbeeld bij Beerwulf.com.

Beerwulf doos wordt bezorgd

Diversiteit aan bieren

Tien jaar geleden had je als bierliefhebber heel wat minder te kiezen dan nu. In 2007 waren er nog geen 100 brouwerijen in Nederland. De laatste jaren is de Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger geworden. Tegenwoordig proeven we veel verschillende bieren (en bierstijlen) die in veel gevallen in de buurt worden gebrouwen. In Nederland zitten we midden in de bierrevolutie en dit komt de diversiteit aan bieren ten goede. 

Nederlandse bierproeverij Pack

De grote diversiteit in het Nederlandse bierlandschap is samengevat in het Nederlandse bierproeverij pack van Beerwulf. Een mooie doos vol met Nederlands bier. Van lichte, verfrissende bieren tot aan donkere, rijke bieren. Dit 12-pack neemt je mee langs verschillende Nederlandse brouwerijen.

Je vindt in het Nederlandse bierproeverij pack 12 Nederlandse bieren, allemaal verschillende biersoorten! Ideaal dus om eens goed te gaan proeven en je te verbazen over de diversiteit van het Nederlandse bierlandschap.

Nederlandse bieren geleverd door Beerwulf

Lees ook

Eigen bierproeverij

Hoe kun je de verschillende bierstijlen beter ontdekken dan door ze te proeven. Beerwulf helpt je hier een handje bij door bij het Pack een Tasting formulier mee te sturen. 

Met het formulier bij de hand kun je op een bijzondere manier van je bieren genieten en gaan ontdekken welke smaken het beste bij je passen. Het proeven van bier bestaat uit verschillende stappen, namelijk kijken, ruiken en proeven. Via het Tasting formulier kom je gemakkelijk tot een oordeel.

beerwulf tasting formulier

Wil je het Tasting formulier graag gebruiken voor Nederlands bier in dit pakket of voor andere speciaalbieren? Je kunt het als PDF downloaden bij Beerwulf.com.