Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Top 10 | Beste plekken om van bier te genieten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Top 10 plekken voor een biertje

26 april 2016 door Redactie Biernet

Overal kan je bier drinken, maar wat zijn nou de beste plekken om van je bier te genieten? In de top 10 staan de beste plekken voor een heerlijk biermoment.

Het beste biermoment

10. In een Skylounge

Skylounge Amsterdam Een biertje drinken op een enorme hoogte met één van de beste uitzichten die je kan bedenken. In een skylounge kan dit, 's nachts of overdag, het maakt allemaal niet uit.
Eén nadeel, de prijzen van het bier zijn vaak wat minder leuk...

9. In het park

Hoe simpel kan het zijn. Een mooi park, een mooi plekje in de zon en lekker bier. Neem nog een goede vriend(in) mee en neem lekker de tijd om te genieten.
Mocht je iets meer tijd over hebben, kan je in het park natuurlijk ook genieten van je biermeloen.

8. Op het vliegveld

Bier op het vliegveld Misschien is het vliegveld niet het eerste waar je aan denkt als je denkt aan bier, toch kan je op een vliegveld verrassend goed genieten van het bier. Vlak voor de vakantie nog een allerlaatste biertje doen in eigen land, wetend dat je straks wellicht je favoriete merk moet missen tot dat je weer thuis bent.

7. Onder de douche

Onder de douche een bier drinken klinkt misschien raar, maar er zijn genoeg redenen waarom de douche zeker een geschikte plek is om bier te drinken. Zo smaakt je bier bijvoorbeeld extra verfrissend en is het een geschikte manier om te relaxen.

6. Op een festival

In de zomer met vrienden en/ of kennissen naar een festival, je favoriete nummers komen voorbij en het weer zit ook nog eens mee. Dit soort dagen moeten bekroond worden met bier.

5. In een stamkroeg

Stamkroeg Uiteraard mag een stamkroeg niet ontbreken in de lijst. De stamkroeg waar je iedereen kent, zonder iets af te spreken ga je de kroeg in en kom je vanzelf de bekende mensen tegen. Iedere keer hoor je nieuwe verhalen van elkaar terwijl je aan het genieten bent van het bekende recept.

4. In je eigen mancave

Zodra je in de ruimte bent die helemaal naar je eigen hand is ingericht, moet je ook drinken wat je het liefste drinkt, bier. Natuurlijk wordt dit helemaal te gek als je in je eigen mancave een installatie bouwt waardoor het bier naar je toe zal stromen.

3. Op een sportevenement

Bier drinken op een sportevenement Op een sportevenement is het altijd leuk om bier te drinken. En dan natuurlijk niet het voetbal toernooi van je zoontje, maar een sportevenement waar stemming er goed in zit onder de bezoekers. Met een beetje mazzel kunnen de jassen uit en kunnen de kannen bier op tafel!

Lees ook

2. Vakantie in het buitenland

Vakantie in het buitenland is ideaal voor bier.
Een andere omgeving en geen bekende om je heen. Verder hoef je tijdens de vakantie even niet denken aan de taken die je thuis moet doen, gewoon even helemaal tot rust komen en ontspannen. Op deze manier kan je het best genieten van wat je ziet, maar ook van wat je proeft!

Benieuwd naar de beste steden om bier te drinken?

1. Op een bierevenement

Misschien ligt het wat voor de hand, maar als er één plek geschikt is om bier te drinken, dan is het wel een bierfeest. Met het toenemende aantal Nederlandse brouwerijen zijn er veel verschillende bieren om te proeven. Dit kan tijdens een bierfestival, proeverij of bijvoorbeeld een biertocht. Evenementen speciaal georganiseerd om bier te drinken, gelukkig zijn deze er genoeg!