Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

4 Euro retour op een Beertender fust (Amstel, Heineken, Brand)

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

4 Euro retour op een Beertender fust

01 augustus 2013 om 10:06

BeerTender komt met een aantrekkelijke zomerkorting. Je krijgt nu €4,- terug bij een aankoop van een BeerTender fust. Je kan meerdere malen meedoen met deze Beertender actie.

Beertender zomerdeal
Amstel logo
Brand pilsener

Je hoort eigenlijk nog maar weinig van de thuistaps. Een jaar geleden stopte Bavaria en Grolsch met de Perfect Draft. Maar voor de Beertender bezitters heeft Heineken een mooie actie. Op alle fusten van 4 liter (Heineken, Amstel en Brand) krijg je €4,- retour.

32 euro korting

Koop een BeerTender fust vóór 21 september 2013, fotografeer of scan de kassabon en voeg op de actiepagina van Beertender je gegevens in en upload je kassabon. De 4 euro wordt daarna op je bankrekening gestort.

Je kan meerdere malen meedoen met meerdere fusten per bon en/of met meerdere bonnen. Je kunt zo vaak als je wilt meedoen gedurende de actieperiode (21 juli tot en met 21 september), met een maximum van 8 fusten per bankrekening. Dat is dus maximaal 32 euro korting!

Beertender fusten in de aanbieding

De Heineken Beertender fusten zijn geregeld in de aanbieding, Amstel en Brand minder. Slim inkopen kan je dus nog wat extra geld besparen. De actie 4 euro retour is niet geldig wanneer je een fust bier in de aanbieding koopt.

Heineken Beertender fust

Prijs: ± € 9,84

Heineken Beertender
fusten in de aanbieding

Lees ook

 

amstel fust

Amstel Beertender fust

Prijs: ± € 9,79

Amstel Beertender
fusten in de aanbieding

 

brand fust

Brand Beertender fust

Prijs: ± € 10,08

Brand Beertender
fusten in de aanbieding

Cookie instellingen