Grolsch Herfstbok

Aankondiging Grolsch van een speciale herfstbok

In het kader van 400 jaar Grolsch komen ze met een speciale editie herfstbokbier. Deze speciale herfstbok wordt deze maand nog geïntroduceerd.

17 september 2015 om 09:00


Grolsch Herfstbok 1,5 literBij Grolsch is de herfst aangebroken: vanaf deze week is Grolsch Herfstbok weer volop verkrijgbaar in supermarkten, slijterijen en Grolsch horeca. Naast de reguliere verpakkingen is Herfstbok ook in de succesvolle 1,5 liter variant verkrijgbaar. Met de introductie van de lekkerste bok van Nederland wenst Grolsch iedereen een prachtige herfst toe. Deze maand introduceert Grolsch bovendien een speciale editie herfstbokbier dat ter ere van haar 400-jarige jubileum op de markt wordt gebracht.

Speciale editie van herfstbok

Dit jaar bestaat Grolsch 400 jaar en vinden er in het kader van 400 jaar karakter en vakmanschap tal van bijzondere evenementen en productintroducties plaats. Speciaal voor het jubileumjaar ontwikkelde Grolsch een speciale editie herfstbok die bijna een jaar op een bijzondere locatie heeft gelegen. Deze speciale Herfstbok wordt deze maand geïntroduceerd. Meer informatie volgt. Nog even afwachten dus.

Bijzondere plek waar de speciale editie van Grolsch herfstbok een jaar heeft gelegen

Herfstbokrondleidingen opnieuw mogelijk

Grolsch rondleiding in de brouwerijVanwege de grote belangstelling vorig jaar zet Grolsch haar speciale Herfstbokrondleidingen voort. Tot en met eind oktober kunnen herfstbokliefhebbers op woensdag- en donderdagavond een rondleiding volgen door de brouwerij met aansluitend het proeven van de Grolsch Herfstbok en een uitgebreid stamppotbuffet. Deelnemers kunnen dit jaar bovendien de eenmalige speciale editie proeven die Grolsch binnenkort ter ere van haar 400-jarige jubileum introduceert. Aanmelden kan via www.grolsch.nl.

 

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

wim (gast) op 08-09-2016 om 10:02:06

este mensen : wanneer komt de herfstbok 2016 in de winkels ?we kunnen niet langer wachten .....

Reclame van Bavaria 0.0%

Politie drinkt Bavaria 0.0%
Ook de politie houdt wel van een biertje dat zie je ook in deze reclame van Bavaria 0.0%. Zelfs als je iemand arresteert is er tijd voor een biertje.

Meer reclames van Bavaria 0.0%

Laatste reacties