Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Aanstaande zaterdag: Maximus Lentefestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Aanstaande zaterdag: Maximus Lentefestival

15 mei 2024 om 14:14

Maximus Brouwerij organiseert aanstaande zaterdag een lentefestival met lekker bier, DJ's, foodtrucks en nog veel meer. De toegang tot het bierfestival is gratis.

Gezelligheid bij de Maximus Brouwerij
Maximus Psycho Cyclops NEIPA 2024 editie
Drukte bij de Maximus Brouwerij

Bierfestival bij Maximus

Aanstaande zaterdag (18 mei) is het zover: het Lentefestival van Maximus Brouwerij in Utrecht Leidsche Rijn (De Meern). De lente wordt vanaf 13:00 uur gevierd met Utrechtse brouwerijen, muziek van diverse bands & Dj’s, food trucks, een vintage kleding en specialiteiten markt en een kindercircus. De toegang is gratis.

Lees ook

Brouwerijen en muziek

Naast Maximus bieren kun je bieren proeven van bevriende brouwerijen uit Utrecht, zoals Boot 122, Inca Mafia Brewing, Seagull Brewing en Terwijde Bierclub, met exclusieve bierstijlen speciaal gebrouwen voor het festival.

Dansen tijdens een Maximus feestje Maximus heeft onder meer de gloednieuwe Psycho Cyclops NEIPA, naast een reeks met klassiekers en specials. Voor de muzikale line-up is gekozen voor een selectie lokale bands: Bayka (soul, jazz, rock & balkan vibes), El Zombie (bluespunk & garage), Idle Thumbs (garageBritPunk) en The Mieters (nederbeat).

Food trucks en meer

Naast het craft bier en de muziek kun je ook genieten van food trucks, de markt afstruinen met vintage kleding, street art en lokale specialiteiten. Ook aan de kleintjes is gedacht, met Circus Snor! Het Maximus Lentefestival duurt van 13:00 – 22:00 en vindt plaats in en om de Maximus brouwerij aan de Pratumplaats. Meer informatie en de vollledige line-up vind je op www.maximusbrouwerij.nl

Cookie instellingen