Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Belgian Coast IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: Belgian Coast IPA

07 juni 2017 om 11:29

Belgian Coast IPA van bierbrouwerij St. Feuillien is het ABT bier van de maand juni en is nu verkrijgbaar bij alle ABT cafés.

Deze India Pale Ale heeft een alcoholpercentage van 5,5%.

ABT bier van de maand: Belgian Coast IPA
Belgian Coast IPA
Belgian Coast IPA

Belgian Coast IPA is het ABT bier van de maand juni. Dit bier is een lichte India Pale Ale. Deze IPA heeft een donker goudgele kleur met subtiele oranjeachtige nuances. Het schuim van dit speciaalbier is wit en stevig. Hij wordt gekenmerkt door een complex karakter, zowel fruitig als citrus, bloemig, kruidig of lichtjes harsachtig. Deze IPA wordt gebrouwen door bierbrouwerij St. Feuillien

Ga jij de Belgian Coast IPA deze maand proeven?

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier Tapperijen De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Lees ook

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in speciale ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je Belgian Coast IPA proeven? Hij is verkrijgbaar bij de ABT cafés.