Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand september: The Kernel Ekuanot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand september: The Kernel Ekuanot

04 september 2018 om 15:33

The Kernel Ekuanot Pale Ale is door de ABT verkozen tot het bier van de maand september. Het speciaalbier wordt gebrouwen door The Kernel brouwerij in Londen en heeft een volmondige smaak.

bier van de maand september The Kernel Pale Ale
kernel ekuanot, glas en fles
logo biermerk kernel

The Kernel Ekuanot

De Kernel Pale Ale Ekuanot is een bier met aroma's van sinaasappel, dennen en hout, maar ook bubblegums. De smaak is citraal, en heeft verwijzingen naar die warme keuken met de geur van koekkruiden, en de snoeppot. De afdronk is zacht bitter en prikkelt lichtelijk in de mond.

Het bier wordt gebrouwen door The Kernel Brewery uit Londen. Deze brouwerij weet bierliefhebbers op zowel op Untappd als op Ratebeer aardig te bekoren. Heb je al eens bier gedronken van deze brouwerij? 

Lees ook

ABT bier van de maand

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. ABT Alliantie Van Bier Tapperijen Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Ekuanot Pale Ale van The Kernel proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés. 

Cookie instellingen