Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria lanceert in samenwerking met Alcoholvrijshop.nl EK Voetbal aanbieding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria en Alcoholvrijshop.nl lanceren EK aanbieding

18 mei 2012 om 13:33

Alcoholvrijshop.com start in samenwerking met Bavaria in de aanloop naar het EK-voetbal met de online verkoop van de alcoholvrije bieren van de Lieshoutse bierbrouwer. Wie online een 6-pack koopt, krijgt een glas en een set bierviltjes gratis.

Bavaria header
Bavaria logo

Lees ook

Alcoholvrij bier is bij uitstek een product om online te verkopen,” zegt Alexander Nijeboer van Alcoholvrijshop.com. Veel retailers hebben vaak maar enkele varianten alcoholvrij bier in de schappen staan, wat de keuze voor de consument beperkt maakt. Bovendien zien wij dat alcoholvrij-klanten zich nadrukkelijk online oriënteren.”

Daarnaast biedt Alcoholvrijshop.com als online distributiekanaal de mogelijkheid om via affiliate-campagnes doelgroepgerichte acties voor alcoholvrije dranken te voeren, zoals campagnes gericht op zwangere vrouwen, automobilisten of zakenmensen. “Offline is het voor producenten vaak een stuk lastiger om specifieke doelgroepen te bereiken.”

Alcoholvrij: bewuste keuze
Alcoholvrijshop.com startte in november 2011 als de online specialist op het gebied van alcoholvrije bieren, wijnen en andere alternatieven voor alcoholhoudende dranken. “Alcoholvrij is een duidelijke groeimarkt,” zegt Nijeboer. “Onze klanten zijn mannen en vrouwen van 35 tot 55 jaar, vaak hoger opgeleid en werkzaam op managementniveau, die bewust kiezen voor alcoholvrije momenten en op zoek zijn naar lekkere alcoholvrije, alternatieven. Vaak gewoon omdat zij doordeweeks geen alcohol willen drinken omdat zij de volgende ochtend weer scherp op het werk willen verschijnen.”

Tot 75% minder calorieën
Naast de bewuste keuze voor alcoholvrije momenten worden ook zwangerschappen en medicijngebruik door klanten vaak genoemd als aankoopmotivatie.  Alcoholvrij bier blijkt daarnaast populair bij fanatieke sporters en afslankers, vanwege de kwaliteiten van alcoholvrije bier als isotone dorstlesser en het feit dat alcoholvrije dranken tot 75% minder calorieën bevatten.

Cookie instellingen