Bavaria 8.6 Original limited edition

Bavaria geeft vervolg aan 8.6 limited edition

Bavaria introduceerde deze week een nieuwe reeks limited edition blikken.  In 2015 zijn er limited edition blikken gelanceerd in Frankrijk. Dit was een enorm succes, waardoor het nu een vervolg krijgt. 

12 februari 2016 om 09:30


Op woensdag 10 februari introduceerde Bavaria een nieuwe reeks limited edition blikken van het intense blonde 8.6 original bier. Voor de gelimiteerde oplage zijn vier unieke tattoo designs ontworpen. Deze designs onderstrepen het karakter van Bavaria 8.6 nog maar eens.

Bavaria 8.6 Original limited edition

8.6 is de grootste speler in het 50 cl segment

Speciaalbier is één van de hardst groeiende biersegmenten in Europa. In Nederland, Frankrijk en Italië is Bavaria 8.6 de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van het grootste biermerk in het 50 cl segment. 

Als intens blond bier neemt 8.6 een bijzondere positie in in het bierschap. De vier in het oog springende verfijnde tattoo designs van 8.6 original ondersteunen deze positie ook op de winkelvloer, 1 op de 3 consumenten maakt namelijk pas de keuze voor het soort speciaalbier als ze voor het schap staan.

Bavaria 8.6 vanaf het begin

Ruim 30 jaar geleden werd het biermerk geïntroduceerd. Door de jaren heen heeft 8.6 een sterke positie opgebouwd, vooral in Frankrijk. 
Het bier is tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 60 landen en heeft inmiddels meer dan zes varianten.

In Nederland zijn alleen de varianten Original en Extreme verkrijgbaar in de supermarkten en horeca.

Limited edition blikken in de supermarkt

Vanaf deze week zijn de limited edition blikken verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten. Alleen voor de 8.6 original bestaan er limited editions. 8.6 Extreme houdt hetzelfde design.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

We zijn weer thuis
In de 'We zijn weer thuis' commercial van Amstel staan de vaasjes centraal.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties

Bier shop