Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria introduceert 0.0% Gold

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria introduceert 0.0% Gold

25 september 2012 om 16:28

Bavaria introduceert het biermerk Bavaria 0.0% Gold, een nieuwe variant alcoholvrij bier.

Bavaria gold
Bavaria header
Bavaria 0.0% logo

0.0% Gold

De nieuwe variant op alcoholvrij bier is rijk van smaak, heeft een aangename hopgeur en is bitterder dan regulier alcoholvrij bier. De nieuwe variant zal Bavaria 0.0% Gold gaan heten. Bavaria spreekt middels deze nieuwe variant weer een nieuwe groep kopers aan. 

Lees ook

Alcoholvrij bier

In Europa is het alcoholvrij segment nog steeds de snelst groeiende biercategorie. Ook in Nederland deze in de afgelopen 2 jaren explosief gegroeid. Bavaria introduceerde in 2010 als eerste brouwer in Nederland een alcoholvrij witbier. Het alcoholvrij segment is weer springlevend en uiterst relevant; het segment groeide in 2010 met 18% en in 2011 met maarliefst 36%. De innovaties van de afgelopen 2 jaar hebben het aantal kopers bijna verdubbeld. Bavaria heeft alleen voor haar eigen alcoholvrije bieren al ruim 300.000 nieuwe kopers aangetrokken sinds 2010.

''De brouwtechnologie die we gebruiken voor ons alcoholvrij bier is nog steeds uniek in de bierwereld en dat maakt dat we alcoholvrije bieren van zeer hoge kwaliteit kunnen brouwen'', alsdus Peer Swinkels, directielid van Bavaria.

1 oktober

Bavaria 0.0% Gold is vanaf 1 oktober verkrijgbaar in supermarkten in Nederland. De nieuwe variant is beschikbaar in een sixpack fles of sixpack blik. 

Cookie instellingen