Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria introduceert Radler ijsje

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria introduceert Radler ijsje

29 juni 2017 om 16:40

Bierbrouwerij Bavaria lanceert komend weekend een bierijsje. Het ijsje is als eerste verkrijgbaar op het festival Wish. Het gaat om Bavaria Radler Lemon, bevroren op een stokje.

Bavaria RADLER ijsje
Bavaria Radler Lemon & Grapefruit
bavaria radler lemon

Bavaria Radler

Bavaria Radler IJsje in verpakking Bavaria heeft al een verschillende Radler bieren: een kruising tussen bier en een frisdrank met een fruitsmaak. De klassieke Radler is een pilsener gemixt met citroenlimonade. Dit ijsje heeft dan ook een Bavaria Radler Lemon smaak. Het idee voor een Radler ijsje ontstond tijdens een 'intern innovatieprogramma' van Bavaria.

Radler ijsje van Bavaria (18+)

Het ijsje bestaat voor 98,3 procent uit Radler-bier en bevat 2 procent alcohol. Doordat een natuurlijke vezel is toegevoegd blijven de alcohol en het koolzuur in het ijsje behouden volgens Bavaria.

Lees ook

De brouwerij geeft expliciet aan dat het product alleen geschikt is voor consumenten boven de 18 jaar. Het is de bedoeling dat het ijsje ook verkrijgbaar wordt in de retail.

Bavaria Radler Ice Lemon 2.0% kopen

De meeste supermarkten zullen Bavaria Radler Ice Lemon 2.0% nog niet direct in de schappen hebben liggen. De uitlevering van het bierijs gaat gestaag. Voor 4,99 EUR is het in ieder geval te koop op albertheijn.nl.