Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BBB haalt StiBON Bieropleidingen naar Maastricht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BBB haalt bieropleiding naar Maastricht

10 oktober 2017 om 09:30

Tijdens BBB Maastricht hebben BBB en StiBON Bieropleidingen officieel de samenwerking bevestigd. De bieropleiding zal ook in Maastricht worden aangeboden.

BBB Maastricht en StiBON bevestigen samenwerking

StiBON bieropleidingen

StiBON is een erkende opleiding voor Nederlandse biersommeliers en biedt opleidingen aan op verschillende niveaus. Samen met de BBB Academy biedt StiBON de bieropleiding vanaf dit najaar ook aan in Maastricht. 

Biersommelier worden

StiBON bieropleidingenBiersommelier word je niet zo maar. Dat vraagt veel kennis, zowel praktisch als theoretisch. In samenwerking met Doemens en het BierKulturHaus leidt StiBON op tot de internationaal erkende titel ‘Doemens Diplom Biersommelier’.

Beursmanager Erik Stroink: ‘BBB heeft niet alleen als ambitie een jaarlijkse vakbeurs te organiseren, maar biedt gedurende het hele jaar een platform om het succes voor horeca ondernemers te helpen vergroten. Dit doen wij onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten onder de noemer BBB Academy. De opleidingen van StiBON passen perfect bij onze missie en ik ben bij dat wij deze bieropleiding mogen toevoegen aan ons activiteitenpalet.’

Lees ook

Henri Reuchlin, coördinator StiBON: ‘Wij zijn er trots op dat wij in samenwerking met BBB in bierstad Maastricht een opleiding kunnen aanbieden. Het is een mooie aanvulling op de StiBON opleidingen in de rest van het land.’

Bieropleiding volgen in Maastricht

De StiBON bieropleiding start op maandag 27 november en vindt iedere 2 weken plaats in café De Zwaan, op de markt in Maastricht. Mensen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website van StiBON. Horecavakbeurs BBB Maastricht vindt plaats van maandag 9 t/m woensdag 11 oktober in MECC Maastricht.