Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier drinken in stijl met de Warsteiner Art Collection

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier drinken in stijl met de Warsteiner Art Collection

27 oktober 2014 om 14:42

Warsteiner introduceert een reeks van zes speciale, in oplage beperkte aluminium bierflesjes onder de naam Warsteiner Art Collection. Dat wordt bier drinken in stijl!

warsteiner art collection
Warsteiner
Warsteiner

Warsteiner Art Collection

Met deze prachtige nieuwe design bierflesjes kun je nu bier drinken in stijl! Warsteiner heeft een reeks van zes speciale, in oplage beperkte aluminium bierflesjes geïntroduceerd. Hiervoor hebben ze zes verschillende internationale kunstenaars benaderd voor een interessante en artistieke samenwerking. Met als resultaat de “Warsteiner Art Collection".

Lees ook

Designteam

De zes verschillende designs zijn ontworpen door een team van Franse, Amerikaanse en Britse artiesten: Fafi, Ron English, D*face, Kevin Lyons, James Jean en Roids hebben elk een bierflesje voor hun rekening genomen. En met prachtige resultaten! Ieder bierflesje heeft een mix van vormen, kleur & kunstzinnige elementen.

Kunstzinnig biermerk

Warsteiner is al jaren verbonden met de kunstindustrie. Naast een indrukwekkende kunstverzameling en banden met befaamde kunstenaars, zoals Andy Warhol, toont Warsteiner betrokkenheid door het sponsoren van expositie openingen en events met een duidelijke creatieve insteek. Opgeteld ondersteunt Warsteiner ruim 100 events per jaar in de art- en fashionscene. Daarnaast zet de Warsteiner familie zich in voor de kunstindustrie met de prestigieuze kunstprijs BLOOOM Award by Warsteiner, dat kansen op de internationale kunstmarkt biedt voor jonge creatieven.

Exclusief verkrijgbaar bij Mitra

Wil je ook de blits maken met zo'n gaaf bierflesje of ben je een fervente verzamelaar en mogen deze prachtige flesjes niet in jouw verzameling ontbreken? De Art Collection flessen is tot het einde van dit jaar exclusief te verkrijgen bij Mitra.nl. Bij een bestelling van 12 flessen Warsteiner Premium pils ontvang je één van de flesjes uit de Warsteiner Art Collection 2014.

Cookie instellingen