Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bieren voor spieren bij Bierproeflokaal In de Wildeman Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bieren voor spieren bij In de Wildeman

25 juli 2013 om 09:56

Vanaf maandag 29 juli 2013 slaan Brouwerij de Prael en Bierproeflokaal In de Wildeman de handen ineen voor het goede doel.

bieren voor spieren de prael en in de wildeman
Brouwerij De Prael
Brouwerij De Prael

Fer & Arno, de oprichters van Brouwerij de Prael, gaan op 8 september 2013 precies 2013 meter zwemmen in de Amsterdamse grachten tijdens de Amsterdam City Swim. Dat doen zij niet voor niets: alle donaties voor de verschillende zwemteams die deelnemen aan de Amsterdam City Swim komen 100% ten goede aan de Stichting ALS

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een zeer ernstige zenuw-/spierziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is.

Lees ook

Sponsoring

Bierproeflokaal In de Wildeman uit Amsterdam steunt het prachtige initiatief van Fer & Arno van harte en sponsort de actie. Voor ieder gedronken glas bier van de Prael in het Bierproeflokaal doneert In de Wildeman 50 cent aan de Stichting ALS.

Je kunt de actie steunen van 29 juli tot en met 8 september.

Bieren voor spieren

De actie 'Bieren Voor Spieren' wordt vanuit het 020 Bier Collectief georganiseerd. Meer acties zijn te vinden op de Facebook pagina, www.facebook.com/020BierCollectief.

Cookie instellingen