Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bieropleider StiBON biedt spectaculaire specialisaties

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bieropleider StiBON biedt spectaculaire specialisaties

08 juli 2024 om 12:13

Bieropleider StiBON trapt het nieuwe opleidingsseizoen dit najaar af met een aantal spectaculaire specialisaties en masterclasses. Meld je aan om je bierkennis uit te breiden.

Verschillen soorten bier in verschillende glazen
Drie verschillende bierstijlen in hetzelfde bierglas
StiBON logo

Specialiseer in bier

Bieropleider StiBON trapt het nieuwe opleidingsseizoen dit najaar af met een aantal spectaculaire specialisaties en masterclasses. Van 24 tot en met 26 oktober staat er werkelijk unieke specialisatie trappistenbier op het programma, die gegeven wordt in het gastenhuis van Abdij Maria Toevlucht. Deze specialisatie biedt een diepgravend inzicht in de wereld van deze bijzondere bieren en hun brouwers.

Geuzes Op 3 februari staat er een tweede nieuwe specialisatie op het programma: Geuze en lambiek. Deze eendaagse studiebijeenkomst geeft een breed overzicht van deze bijzondere biertypen. De specialisatie vindt plaats bij Brouwerij Boon in Halle.

Vanwege de grote belangstelling staat vanaf januari ook de specialisatie Bier & Spijs weer op het programma die StiBON organiseert in samenwerking met de Academie voor Gastronomie.

Lees ook

Masterclasses

In september en oktober staan verder nog een groot aantal masterclasses op het programma over gevarieerde onderwerpen.

Zo neemt Michael Bruynse van café Zilt ons mee in de bijzondere wereld van whisky en bier. De Zuid-Afrikaanse brouwer en bierkenner Anton Erasmus heeft een unieke kijk op mondgevoel en doordrinkbaarheid. Hij vertelt er alles over tijdens zijn masterclass op 17 september.

In oktober is Jens Luckart te gast voor maar liefst twee masterclasses: eentje over de Duitse wortels van bockbier, de andere biedt een verrassend inzicht in de manier waarop glaswerk een invloed heeft op de manier waarop wij bier beleven.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van StiBON: https://stibon.nl/opleiding/aanmelden-masterclass/.

Cookie instellingen