Biertje van Hier online bierwinkel

Biertje van Hier bierwinkel

Biertje van Hier is de nieuwe online bierwinkel voor regionale biertjes van micro-brouwerijen. Regionaal speciaalbier wordt door Biertje van Hier bij jou thuisbezorgd.

14 december 2017 om 15:55


Biertje van Hier

De 36-jarige Roland Folkers uit Cuijk is de initiatiefnemer achter dit project. “Mijn belangstelling voor aparte bieren is begonnen op mijn vrijdagavond-proeverijen. Een jaar of tien geleden ben ik gaan proeven en heb zo mijn passie voor bier ontwikkeld. Zoeken naar lekkere, nieuwe bieren is de uitdaging. Het ondernemerschap lonkte en zo ben ik met mijn bierwinkel gestart in november”, vertelt de Cuijkenaar.

Groter publiek

Biertje van Hier logoNa een korte opstartfase presenteert Biertje van Hier zich nu voor het grotere publiek. Biertje van
Hier is gespecialiseerd in de inkoop en online verkoop van het lokale gerstenat van kleinschalige
bierbrouwerijen, die niet altijd goed verkrijgbaar zijn in de reguliere bierhandel- en winkels. “Echt
unieke bieren”, aldus Folkers.

Folkers bezoekt vaak zelf de Nederlandse brouwerijen. Op dit moment zijn al ruim tien micro-brouwerijen aangesloten en er komen haast wekelijks nieuwe bij. “Wat ik van te voren niet had bedacht is de positieve en gezellige samenwerking met de gepassioneerde brouwers. En natuurlijk het regelmatig proeven van hun nieuwe brouwsels. Naast de vrijheid van ondernemerschap echt een verrijking van mijn leven”, vertelt Folkers.

Regionaal speciaalbier

Biertje van Hier heeft als doel om lokale bieren over de gemeente grenzen te brengen en op een eenvoudige manier beschikbaar te stellen aan alle bierliefhebbers van Nederland. In de opstart fase staan vooral bieren uit de regio Nijmegen, Den-Bosch en Venlo op de bierwinkel, maar dit zal rustig aan uitbreiden tot heel Nederland. “Opschalen kost tijd en neem graag kleine stapjes. Van start gaan met het project was het belangrijkste, de rest volgt vanzelf”, vertelt Roland.

Bierpakketten

Op de website www.biertjevanhier.nl zijn diverse kant-en- klaar pakketten van 12 bieren te bestellen om gemakkelijk kennis te maken. “De bierliefhebbers kunnen ook hun pakket zelf samenstellen. De prijzen worden vermeld, dus je weet wat je kwijt bent. Voorop staat dat de consument een eerlijke prijs en goede service krijgt en dat de lokale brouwers online hun product kunnen verkopen in heel Nederland. Een win-win situatie voor alle partijen.

Biertje van Hier Kersttip

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Crack the Case
De Heineken reclame 'Crack the Case' met onder andere Daniel Craig.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties