Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bird Brewery brengt nieuwe seizoensbieren Nog Eendje en Zwaanzinnig uit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bird Brewery brengt nieuwe seizoensbieren Nog Eendje en Zwaanzinnig uit

10 maart 2018 om 09:10

Bird Brewery uit Amsterdam heeft zin in de lente! En daarom komen ze met twee nieuwe seizoensbieren: Zwaanzinnig en Nog Eendje. De Zwaanzinnig is een frisse, dorstlessende White Ale met fruitige geuren en tropische hoppen. Het blonde lentebier Nog Eendje zit vol tonen van karamel, fruitige en frisse hoppen.

Bird Brewery met seizoensbieren Nog Eendje en Zwaanzinnig uit
Bird brewery logo
Bird Brewery Ralph en Rik

Seizoensbieren van Bird

Zwaanzinnig en Nog Eendje zijn perfect voor de warmere dagen, dus laat het zonnetje maar schijnen. De nieuwe seizoensbieren zijn vanaf de lente en in zomer te vinden bij heel horeca en slijterijen.

Zwaanzinnig

Zwaanzinnig is een doordrinkbare White Ale vol tarwemout, fruitige geuren en tropische hoppen. Heerlijk verfrissend voor de warme dagen. Met zijn 4,5% alcohol is het bier een echte dorstlesser om heerlijk van te genieten op het terras.

Nog Eendje

Nog Eendje is een fruitig, blond lentebier met 6% alcohol. Ontdek smaken als karamel, brood en frisse hoppen. Het eerste lentezonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog eendje? Nog eendje dan.

Lees ook

Samen genieten

We zijn het afgelopen jaar enorm gegroeid en het is fantastisch om te zien dat onze seizoensbieren zo snel hun weg weten te vinden naar de echte bierliefhebbers”, aldus mede-oprichter Ralph. “Het blijft het allermooist om anderen te zien genieten van je bier!

Rik en Ralph in een brouwerij

Wij zijn zelf natuurlijk ook groot fan van frisse, doordrinkbare bieren”, vertelt de andere oprichter Rik. “Met Nog Eendje en de Zwaanzinnig hebben we twee toppers voor de warme dagen. Bij het eerste lentezonnetje zit ik gegarandeerd met Nog Eendje of een Zwaanzinnig in m’n hand!

Waarom Bird Brewery?

Overal om je heen vind je de meest prachtige vogels en de mooiste bieren, maar vaak ben je bij beide niet bewust van de echte schoonheid. Door opzienbarende verhalen achter vogels en bier te combineren, hopen we mensen stil te laten staan bij het bijzondere van het alledaagse. Bird Brewery is een huurbrouwerij uit Amsterdam en heeft een tiental bieren in het assortiment.

Cookie instellingen