Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bling Bling Barley Wine voor wat extra licht in de Kerstboom

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bling Bling Barley Wine voor wat extra licht in de Kerstboom

10 december 2021 om 11:53

Maximus Brouwerij uit Utrecht zorgt voor wat extra licht in de kerstboom met haar Bling Bling Barley Wine (10%). Een hartverwarmend winterbier om even goed voor te gaan zitten. 

Bling Bling Barleywine in de kerstboom
Maximus Brouwerij logo
Maximus bling bling barley wine blikken

Bling Bling bier

De donkere dagen voor Kerstmis? Maximus Brouwerij uit Utrecht zorgt voor wat extra licht met haar Bling Bling Barley Wine (10%), een stevig en hartverwarmend winterbier met de smaken van toffee, koek, karamel en gedroogd fruit. Het hangt daarmee een nieuwe parel in haar Circus Maximus (Kerst)boom.

Blikken Bling Bling Barleywine Het amberkleurige bier is ondergistend, bottom-fermented en hoog in de alcohol. Vol en zoetig waardoor de romig-moutige smaak nog wordt benadrukt. Met veel bling-bling mouten gebrouwen zoals vienna, carared, honey biscuit en melanoidin. Deze barley wine kan, net als wijn, ook nog even blijven liggen voor een verdere smaakevolutie.

Lees ook

Circus Maximus

In de Circus Maximus lijn van Maximus Brouwerij krijgen bestaande bierstijlen extra magie in smaak, uitstraling en artwork mee. De serie is geïnspireerd op Maximus’ missie om mensen samen te brengen, zichzelf te laten zijn en een beetje bling bling toe te voegen. Bling Bling Barley Wine is verkrijgbaar op blik (33cl).

Cookie instellingen