Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brand lanceert winnend bier van brouwwedstrijd: Brand Winterbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brand lanceert winnend bier van brouwwedstrijd: Brand Winterbier

18 oktober 2019 om 15:01

De achtste editie van de Brand Bierbrouwwedstrijd is gewonnen door Piet Reniers. Thuisbrouwer Piet heeft het lekkerste bier gebrouwen en vanavond vindt de lancering plaats in zijn woonplaats Eindhoven. 

Brand Bierbrouwwedstrijd 2019
Brand Premier Winter logo
Brand Brouwerij

Achtste editie Brand Bierbrouwwedstrijd 

Thuisbrouwer Piet Reniers uit Eindhoven won de achtste editie van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2019 en vandaag wordt zijn winterbier officieel gelanceerd. 319 thuisbrouwers streden om de titel: Brand Bierbrouwer 2019. Het bier van Piet heeft een rijke en volle smaak met een gelaagdheid door het gebruik van Korianderzaad en zoethout. Brand Premier Winter onderscheidt zich met name door de perfecte balans tussen de ingrediënten en de specerijen en de prachtige volle smaak. 

Brand winnaar Piet Reniers

Lees ook

Brand Winterbier

Piet Reniers heeft nu samen met Rob Habets, meesterbrouwer van Brand, het Brand Winterbier gebrouwen in de Brand Brouwerij. Het Premier Winterbier zal dit jaar als limited edition worden uitgebracht. Het bier is verkrijgbier in zowel horecagelegenheden als in de supermarkt.

Op 18 oktober 2019 wordt dit bier gelanceerd in de stad waar Piet vandaan komt, Eindhoven. Rond 19.00 uur wordt er geproost op de Brand Premier Winter. Benieuwd naar de Brand bierbrouwwedstrijd van vorig jaar?