Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brand Gose gelanceerd | Limited Edition | Jens van Riel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brand Gose gelanceerd

29 maart 2019 om 20:42

Vanavond werd in Woerden Brand Gose gelanceerd. Woerden is de woonplaats van Jens van Riel, de winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2018.

Jens van Riel met Brand Gose
Brand Gose logo
Brand logo

Brand Bierbrouwwedstrijd

Jens versloeg 211 andere brouwers die deelnamen aan de editie van de jaarlijkse bierbrouwwedstrijd.

Brand Bierbrouwwedstrijd 2018 De Brand Bierbrouwwedstrijd bestaat sinds 2012 en heeft al veel mooie winnende bieren opgeleverd. In 2017 werd Jeroen Free met zijn Session IPA voor de tweede keer uitgeroepen tot winnaar, nadat hij al de beste IPA brouwde in 2014.

Daarnaast wonnen Marc Vriens met Pilsener (2012), Jacques Bertens met Zwaar Blond (2013), Bart Engel met Saison (2015) en Dennis Pancras en Niels Bosman met hun Porter in 2016. Brand Blond, IPA en Saison en Session IPA behoren inmiddels tot het vaste assortiment van Brand.

Brand Gose

Brand Gose ingeschonken Brand Gose is een droog en verfrissend bier met een mooie balans tussen de milde zurigheid van Gose en het fruitige dryhopkarakter.

Lees ook

Het bier bevat slechts 4,8 procent alcohol en is een lichtzuur, maar zeer toegankelijk bier. Brand Gose is vanaf het voorjaar 2019 verkrijgbaar als limited edition in de horeca.

Een bier om van te genieten in een terrras in de zon. Dit speciaalbier van Brand is tijdelijk verkrijgbaar.