Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brand wil proeflokaal en microbrouwerij bouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brand wil proeflokaal en microbrouwerij gaan bouwen

07 juni 2019 om 08:56

Brand is van plan om een proeflokaal en een microbrouwerij te gaan bouwen. Deze plek is ideaal voor gasten om bier te proeven met uitzicht op de brouwerij.

Brand wil proeflokaal en micro-brouwerij gaan bouwen
Brand Weizen 0.0 logo
Brand IPA

Nieuw proeflokaal

Het nieuwe proeflokaal van Brand wordt de ontvangstruimte voor gasten van de Brand Brouwerij. Als brouwer van het oudste speciaalbier van Nederland zullen de speciaalbieren een mooie rol krijgen binnen het proeflokaal.

Bij binnenkomst links komt er een grote bar met 12 tappunten met de bieren van Brand en een aantal bieren van bevriende brouwerijen. Aan de bar of de hoge statafels daar in de buurt krijg je de gelegenheid om te genieten van een mooi glas Brand bier of een proeverij met kleinere glazen. Achterin het proeflokaal is een winkeltje waar men leuke Brand artikelen kan kopen. 

Brand: blijf proeven

Lees ook

Het hele Brand assortiment is te proeven, zodat je naast het iconische Brand Pils ook bijvoorbeel Brand IPA of Brand Blond kunt ontdekken. In de seizoenen zullen de seizoensbieren van Brand van de tap verkrijgbaar zijn en uiteraard zullen ook onze 0.0 speciaalbieren aanwezig zijn, onze Brand Weizen 0.0 en de nieuw geïntroduceerde Brand IPA 0.0.

Naast het vaste assortiment van Brand zullen de Limited Editions aanwezig zijn zoals het aankomende Brand Premier Winter bier dat als winnaar uit de Brand Bierbrouwwedstrijd 2019 is gekomen. Dit vol kruidige en verwarmende winterbier zal in het najaar in het proeflokaal te proeven zijn.

Brand microbrouwerij

Naast het bouwen van een proeflokaal wil Brand ook nog een kleine brouwerij gaan bouwen. In deze kleinere brouwerij zal Brand gaan experimenteren met nieuwe brouwmengsels voor toekomstige speciaalbieren. Deze brouwerij zal onder leiding staan van Michel Bormans en zorgt voor flexibiliteit, innovatie en expertise. 

Cookie instellingen