Breugem brouwerij in de prijzen

Breugem valt in de prijzen

De bieren van Brouwerij Breugem vallen in de smaak. De prijzenkast werd in één week tijd drie onderscheidingen rijker bij twee afzonderlijke internationale wedstrijden. 

28 november 2017 om 09:40


Zilver voor Asian white

Tijdens de Kraft Roku, de Poolse Craft Beer Competitie, die 17 november j.l. in Poznan werd gehouden, heeft Breugem’s Asian White in de categorie ‘White Beer with extra ingredients, Beer with spices’ een zilveren medaille gewonnen.

Het betreft een fris zomerbier met een alcoholpercentage van 4,6%. Strak van smaak met kruidige nadronk door gebruik van Galanga wortel & Djeroek Poeroet. Ideaal bij een Aziatisch gerecht.

Goud voor Saense Bock & brons voor Saense IPA

Verder was er deze week mooi nieuws uit Gent! Tijdens de Brussels Beer Challenge heeft Breugem twee awards gewonnen: Goud voor de Saense Bock in de categorie ‘Lager: German-Style Dunkel Bock/Doppelbock’ en voor de Saense IPA was brons weggelegd in de categorie ‘Pale & Amber Ale: Pacific IPA’.

De Saense Bock, al jaren vaste prik in het herfstseizoen gebrouwen door Breugem, is een traditioneel ondergistende bock met een volle body en een licht geroosterde smaak. Hoewel de Bock traditioneel aan de herfst is verbonden blijft het een heerlijk bier tot eind maart de zomertijd weer aanbreekt.

Een bier dat al jaren goed ontvangen wordt door een groot publiek is nu bekroond met Brons. De Saense IPA is een goed doordrinkbare India Pale Ale met een fruitig en complex Amerikaans-Pacific hopkarakter.

Breugem bieren in de prijs

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Hertog Jan Pilsener

Traditioneel natuurzuiver
Hertog Jan wordt traditioneel gebrouwen uit natuurzuiver water.

Meer reclames van Hertog Jan Pilsener

Laatste reacties