Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Breugem valt in de prijzen 2017 | Saense bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Breugem valt in de prijzen

28 november 2017 om 09:40

De bieren van Brouwerij Breugem vallen in de smaak. De prijzenkast werd in één week tijd drie onderscheidingen rijker bij twee afzonderlijke internationale wedstrijden. 

Breugem brouwerij in de prijzen
Breugem Bier logo
Bierbrouwerij Breugem

Zilver voor Asian white

Tijdens de Kraft Roku, de Poolse Craft Beer Competitie, die 17 november j.l. in Poznan werd gehouden, heeft Breugem’s Asian White in de categorie ‘White Beer with extra ingredients, Beer with spices’ een zilveren medaille gewonnen.

Het betreft een fris zomerbier met een alcoholpercentage van 4,6%. Strak van smaak met kruidige nadronk door gebruik van Galanga wortel & Djeroek Poeroet. Ideaal bij een Aziatisch gerecht.

Goud voor Saense Bock & brons voor Saense IPA

Verder was er deze week mooi nieuws uit Gent! Tijdens de Brussels Beer Challenge heeft Breugem twee awards gewonnen: Goud voor de Saense Bock in de categorie ‘Lager: German-Style Dunkel Bock/Doppelbock’ en voor de Saense IPA was brons weggelegd in de categorie ‘Pale & Amber Ale: Pacific IPA’.

Lees ook

De Saense Bock, al jaren vaste prik in het herfstseizoen gebrouwen door Breugem, is een traditioneel ondergistende bock met een volle body en een licht geroosterde smaak. Hoewel de Bock traditioneel aan de herfst is verbonden blijft het een heerlijk bier tot eind maart de zomertijd weer aanbreekt.

Een bier dat al jaren goed ontvangen wordt door een groot publiek is nu bekroond met Brons. De Saense IPA is een goed doordrinkbare India Pale Ale met een fruitig en complex Amerikaans-Pacific hopkarakter.

Breugem bieren in de prijs

Cookie instellingen