Brewdog komt met eigen bierhotel

Brewdog komt met eigen bierhotel

De Schotse Brewdog brouwerij komt met een heus bierhotel. Het hotel dat in de Verenigde Staten wordt gebouwd zal aan de Brewdog brouwerij worden aangebouwd. 

13 maart 2017 om 13:45


Het nieuwe hotel zal de naam Doghouse krijgen. De brouwers van Brewdog gaan hier alleen zure bieren en fruitbier brouwen.

Niet zomaar een hotel

Meisjes in een bierspaVolgens Brewdog wordt het niet zomaar een hotel waar bier veel aandacht krijgt. Het bier is verweven in alles. In de ‘taproom’ kunnen hotelgasten ontbijten, lunchen en dineren met op bier gebaseerde gerechten.

In de spa krijgen gasten een gezichtsmasker op basis van hop of een mout-massage. Het is zelfs mogelijk om te baden in bier! Dat laatste is overigens ook mogelijk in Tsjechië en Oostenrijk bij de bierspa!

Bierhotel met crowdfunding 

Om het hotel te realiseren werd er een crowdfund-actie opgezet met een investeringsbedrag van $75.000. Dat benodigde bedrag is allang overschreden en de teller staat momenteel op ruim $180.000! Steunen kan nog in ruil voor bijvoorbeeld een bierontbijt, een Brewdog T-shirt of een gratis overnachting.

Brewdog is niet de eerste brouwerij die een eigen hotel opent. Vorig jaar deed Stone Brewery dat in Escondido, Californië. Toch zien de plannen voor het bierhotel van Brewdog er veelbelovend uit. 

Bier hotel

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken

Crack the Case
De Heineken reclame 'Crack the Case' met onder andere Daniel Craig.

Meer reclames van Heineken

Laatste reacties