Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BrewDog Airlines | Vliegtuigmaatschappij van BrewDog

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BrewDog lanceert 'BrewDog Airlines'

26 oktober 2018 om 16:20

De Schotse speciaalbierbrouwerij Brewdog komt met een eigen vliegtuigmaatschappij. BrewDog Airlines biedt een retour aan van Londen naar Columbus (Ohio), waar hun Amerikaanse brouwerij staat.

BrewDog Airlines
BrewDog
Brewdog bieren op blik

Vliegen met BrewDog

BrewDog Airlines zal in februari 2019 voor het eerst opstijgen. Ze bieden een retour van Londen naar de brouwerij in Columbus (Ohio). Bij het Amerikaanse hoofdkwartier van het Schotse BrewDog kunnen passagiers overnachten in het BrewDog Hotel: The DogHouse. Ook zullen gasten verschillende brouwerijen in Columbus en Cincinnati bezoeken.

BrewDog Airlines

Lees ook

Bierproeverij aan boord

Passagiers aan boord van de gecharterde Boeing 767 zullen deelnemen aan een unieke bierproeverij. Ze zullen gelimiteerd BrewDog bier proeven dat specifiek is gebrouwen om zich aan te passen aan de verminderde smaak- en reukgevoeligheid op grote hoogte. Het bier wordt gepresenteerd door Cicerone-getraind cabinepersoneel, dat expertise biedt op zo'n 10km hoogte.

De eerste vlucht staat 21 februari 2019 gepland. De hele reis zal 1.250,- pond gaan kosten. Bezoek de website van BrewDog voor meer informatie.

Cookie instellingen