Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brewdog Hotel in de VS geopend | Doghouse

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brewdog Hotel in de VS geopend

27 augustus 2018 om 16:40

Het Brewdog Hotel in Ohio is vandaag officieel geopend. In 'The Doghouse' heb je een Brewdog tap op je kamer en je kunt het productieproces vanuit je kamer volgen.

BrewDog Columbus Ohio
Brewdog bieren op blik
BrewDog

Brewdog Hotel

Het hotel van Brewdog werd begin 2018 aangekondigd en het is nu open voor gasten. Waar je het in menig hotel moet doen met een minibar wordt je in The Dog House voorzien van een koelkast vol bier én een eigen biertap! Brewdog Shower beer fridge Daarnaast kun je vanuit je kamer het productieproces volgen van de craft bieren. 

Het hotel biedt je ook de mogelijkheid om een douche wat op te leuken met een heerlijk Brewdog bier. Er zit in de douche namelijk een koelkast waar je je koude biertje kunt pakken en zo een heerlijk ontspannen moment kunt beleven!

Lees ook

Brewdog Musem

Naast het hotel en de brouwerij is er ook een Brewdog Museum geopend. In dit interactieve museum kun je in de geschiedenis van speciaalbier duiken en leren over de productie ervan. Zoals ze bij Brewdog zeggen: "Beer knowledge is power. Welcome to the BrewDog Beer Museum."

Schotse brouwerij

Brewdog is een Schotse brouwerij die onder andere bekend is van bieren als Punk IPA en Elvis Juice. Er komt ook een hotel bij de Brewdog brouwerij in Aberdeenshire, de bakermat van de Schotse brouwer. Als je de VS toch te ver vindt om een Brewdog Hotel te bezoeken moet je nog even wachten. De opening van het Schote Dog House hotel staat gepland voor 2019.

Cookie instellingen