Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brewdog opent bar op Amsterdam Centraal Station

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brewdog opent bar op Amsterdam Centraal Station

13 oktober 2023 om 10:33

Vandaag opent Brewdog zijn eigen bar op Amsterdam Centraal station. De bar is onderdeel van een samenwerking met SSP, een toonaangevende exploitant van eet- en drinkgelegenheden op reislocaties.

Brewdog opent bar op Amsterdam Centraal
BrewDog bar Amsterdam buitenkant
Brewdog Amsterdam binnen

Brewdog in Amsterdam

SSP opent vandaag om 12:00 uur de 117e horeca locatie van de Schotse bierbrouwerij BrewDog in het iconische Amsterdam Centraal Station. De eerste 100 mensen die de deuren binnenkomen, maken kans op een reis naar het BrewDog DogHouse Hotel Manchester, naast vele andere prijzen in de beroemde openingsloterij van de bar.

Bar Brewdog Amsterdam Deze BrewDog bar is de eerste in Nederland met nieuwe franchise- exploitatiepartner SSP. Samen zullen ze het BrewDog barconcept ook naar Gatwick Airport brengen, dat later dit jaar wordt geopend.  

BrewDog Amsterdam Centraal heeft het klassieke industriële interieur en styling van het merk, neonreclame, groen gebladerte en een enorme glazen pui met uitzicht over het IJ. De locatie is de perfecte stop bij aankomst in of vertrek uit de stad.

Een opvallend kenmerk in de bar is de afhaalbierkoelkast, genaamd TRAIN BEERS, boordevol bieren in blik van BrewDog en lokale ambachtelijke brouwerijen om mee te nemen.

Assortiment

Lees ook

De bar schenkt BrewDog-bieren, met hun “Headliners” en seizoensgebonden bieren die in kleine oplage worden gebrouwen, naast een zorgvuldig samengestelde selectie lokaal ambachtelijk bier verdeeld over 15 bier taps.  

BrewDog Distilling Co zal een rol spelen in het assortiment sterke dranken en cocktails, en de bar biedt een ruime keuze aan wijnen en heerlijke koffie.  

BrewDog Amsterdam Centraal serveert de kenmerkende burgers, wereldberoemde kippenvleugels en pizza van de brouwer, naast de typisch Nederlandse bitterballen. Laat je verrassen door de vegetarische bitterballen en een ruim aanbod aan plantaardige gerechten van het merk.  

De bar zal dagelijks vanaf 10.00 uur geopend zijn. Voor meer details: volg de bar op hun sociale kanalen @brewdogamscentraal en bekijk de website van Brewdog Amsterdam.

Brewdog bar Amsterdam binnen

Cookie instellingen