Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brewdog plaatst een bar op de grens van VS en Mexico

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brewdog plaatst een bar op de grens van VS en Mexico

15 augustus 2017 om 11:30

De schotse bierbrouwer Brewdog wil een bar openen op de grens van de VS en Mexico. Met dit ludieke plan voeren ze actie tegen de muur van Donald Trump.

Brewdog plaatst een bar op de grens van VS en Mexico
BrewDog

Bij de geplande bar van brouwerij Brewdog kun je aan de Amerikaanse kant Mexicaans bier verkopen en aan de Mexicaanse kant worden de Amerikaanse bieren geschonken. De grens wordt aangegeven door een simpele stippellijn die doorloopt over de bar heen.

Brewdog bar

Locatie van de bar

Waar de bar van de schotse brouwer precies gebouwd gaat worden blijft nog geheim. Het is wel bekend dat het gebouw ergens tussen de stad Texas en de Mexicaanse staat Chihuahua komt te liggen. De bar gaat de naam Bar on the edge dragen en gaat bestaan uit oude containers. 

Lees ook

Brewdog kiest de locatie voor hun project wel op een plekje ver buiten de bewoonde wereld om hun motto ''breng de bieren naar de uithoeken van de wereld'' te symboliseren. 

Brewdog Punk IPA

Trump's muur

De bar wordt gebouwd als actie tegen de geplande muur die de Amerikaanse president Donald Trump wil bouwen op de grens tussen Amerika en Mexico. Het zal voor Trump extra lastig worden om een muur neer te zetten met een Brewdog bar in de weg. Het bouwsel zal dan ook net zo lang blijven staan totdat iemand ze het verplicht om het weg te halen.