Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Veteraan schenkt bier tijdens Veteranendag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Veteraan schenkt bier tijdens Veteranendag

29 juni 2018 om 09:23

Brouwerij de Veteraan uit Emmen gaat bier haar bier schenken in Den Haag tijdens de Nederlandse Veteranendag. De Veteranendag vindt morgen plaats op onder andere het Malieveld. 

Brouwerij de Veteraan schenkt tijdens de Veteranendag
Veteraan Bier logo
de Veteraan

Ervaring achter de brouwerij

Brouwerij de Veteraan Achter de naam van brouwerij de Veteraan zit een verhaal. Een van de oprichters van de brouwerij uit Emmen, Michel Hemmelder, is zelf veteraan. Hij is uitgezonden naar Afghanistan in 2007. Hier vertelt hij meer over op de site van de Veteranendag:

Lees ook

'In 2008 ging ik uit dienst. Ik wilde fysiotherapie studeren. Tijdens de studie werkte ik in de horeca als bijbaan. Twee enthousiaste collega’s en ik bedachten dat we niet alleen bier wilden drinken, maar het ook zelf wilden brouwen.'

Voor ze er het door hadden, was deze hobby uitgegroeid tot een serieuze brouwerij met een aantal vaste verkooppunten en medewerkers.

Nederlandse Veteranendag

Nederland heeft in totaal ruim 111 duizend veteranen die zich ooit eens hebben ingezet voor de vrede van anderen. Als eerbetoon aan deze veteranen organiseert het Nationaal Comité Veteranendag elke laatste zaterdag van Juni de Nederlandse Veteranendag in Den Haag. Bezoek de website van de Veteranendag voor meer informatie. 

Cookie instellingen