Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Durs slaat handen ineen met Theo Janssen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Durs slaat handen ineen met Theo Janssen

12 juni 2020 om 11:39

Hand in hand met oud-voetballer Theo Janssen lanceert Brouwerij Durs het bier 'de Dikke Prins' op fles! De verwachting is dat Dikke Prins (uiterlijk) in augustus in de winkels staat.

Oud-voetballer Theo Janssen bij Brouwerij Durs
Brouwerij DURS
Brouwerij DURS Logo

Dikke Prins binnenkort op de fles

Durs logo Wie Arnhem zegt, bedoelt Vitesse. Ook bij Brouwerij Durs, 100% Arnhems, klopt een geel- zwart hart. Om die reden slaat de stadsbrouwerij de handen ineen met Theo Janssen. De voormalig profvoetballer, vermaard om zijn gouden linkerbeen, is natuurlijk geboren en getogen in de Rijnstad.

Hij maakte o.a. carrière bij zijn club Vitesse, FC Twente en Ajax, kwam uit voor het Nederlands elftal en werd in 2011 verkozen tot Nederlands Voetballer van het Jaar, vanwege zijn leiderschap, overzicht en passing. Zelf bleef hij er nuchter onder, zo Arnhems als het maar kon. Tegenwoordig is Janssen jeugdtrainer en voetbalanalyticus bij de NOS.

Lees ook

Hand in hand met Theo Janssen 

Hejje Durs? Juist vanwege zijn sportieve carrière in Arnhem, Twente en Amsterdam en het feit dat Janssen een goed gebrouwen biertje waardeert. Komt de samenwerking tussen hem en Brouwerij Durs niet uit de lucht vallen. Want wat is er nu Arnhemser dan Theo Janssen. En met zijn staat van dienst en cultheld status door heel Nederland verdient hij een eigen bier. Dikke Prins, het bier wat Brouwerij Durs samen met Theo heeft ontwikkeld is een sterk Blond bier en zal beschikbaar zijn bij alle aangesloten verkooppunten van Brouwerij Durs.

De naam Dikke Prins komt voort uit het boek wat Theo Janssen samen met Marcel van Roosmalen heeft uit gebracht Theo Janssen “Op pad met de Dikke Prins”.

Op 4 juni 2020 was de aftrap van het brouwproces, de verwachting is dat Dikke Prins (uiterlijk) vanaf augustus in de winkels staat. Met een beetje geluk stroomt het nieuwe Blond bier al wel eerder uit de vaten van de Stadsbrouwerij.