Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Frontaal haalt maximale bedrag op met crowdfunding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Frontaal haalt maximale bedrag op met crowdfunding

19 november 2019 om 11:17

Brouwerij Frontaal is hard aan het groeien. Zij hebben door de plannen op financieel gebied hulp nodig en ze organiseren daarom een tweede crowdfunding.

Brouwerij frontaal
Brouwerij Frontaal
Brouwerij Frontaal header

Frontaal wil groeien

2019 was een veelbewogen jaar voor brouwerij Frontaal. Na een café geopend te hebben in april en in een augustus een nieuwe brouwerij is Frontaal inmiddels een begrip in de stad waar de brouwerij vandaan komt, Breda. Frontaal is zeker niet van plan om nu stil te zitten, het enige wat hen tegenhield te groeien waren de financiën.  

Frontaal: tweede Crowdfunding

Lees ook

Tweede Frontaal crowdfunding

Frontaal heeft voor de tweede keer, na een heel succesvolle eerste keer, een crowdfunding georganiseerd. Ook dit keer met groot succes. Op 16 november 2019 ging de prospectus live en sindsdien was de crowdfundig geopend. Het ging zo hard dat de crowdfunding binnen 24 uur al over de helft van het streefbedrag heen ging. In een krappe 24 uur was er al voor ruim €130.000 aan aandelen gekocht. Weer 24 uur later, 48 uur in totaal, was er al een bedrag van €272.000 in de brouwerij geïnvesteerd. Nog geen vier dagen later is het maximale bedrag van €400.000,- binnengehaald en is de crowdfunding op Crowdaboutnow stopgezet. 

Export

De brouwerij uit Breda ziet nog veel groeipotentie voor de export van hun bieren. Omdat in het buitenland vooral de vraag naar houtgerijpte bieren groot is, willen zij het geld gebruiken om hun vatenpark sterk uit te breiden. Op de vaten kunnen zij hun speciaalbieren laten rijpen en een extra dimensie meegeven. Dankzij de succesvolle crowdfunding kan Brouwerij Frontaal verder gaan b(r)ouwen aan de toekomst.