Zilveren medaille in Lyon voor Brouwerij Groninger

Brouwerij Groninger wint zilver in Lyon

Brouwerij Groninger heeft tijdens het Concours International de Lyon een zilveren medaille gewonnen voor hun speciaalbier 'Spelt Pale Ale.’  Dit speciaalbier was het eerste bier dat Brouwerij Groninger op de markt bracht. 

21 april 2017 om 14:09


Het Concours International de Lyon is een jaarlijks terugkerende wedstrijd sinda 2010, waarin 600 internationale proevers (sommeliers, restaurateurs, producenten en consumenten) de beste wijnen, bieren en zwaar alcoholische drank kiezen.

Brouwerij Groninger

Brouwerij Groninger logoBrouwerij Groninger brouwt hun Spelt Pale Ale al vanaf het begin met oerspelt van Landgoud, een biologisch landbouwbedrijf uit Kloosterburen. Twee jaar geleden was de Spelt Pale Ale het eerste bier dat Brouwerij Groninger op de markt bracht.

Dit weekend is het prijswinnende bier te proeven tijdens het Bierfestival Groningen. Daarnaast zijn onder andere hun Meibock, Champagne Blond, Vlier Weizenbock, Imperial IPA, Sweet stout en Oerspelt weizen te proeven. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Drink niet als je gaat rijden!
Heineken heeft in het kader van het sponsorschap van de Formule 1 een campagne gelanceerd. When you drive never drink, oftewel drink geen bier als je rijdt.

Meer reclames van Heineken Pilsener