Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Kompaan haalt €300.000 op met crowdfunding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Kompaan haalt 300.000 euro op met crowdfunding

10 november 2023 om 14:10

Brouwerij Kompaan is op het platform CrowdAboutNow een crowdfunding gestart. In korte tijd is er 300.000 euro opgehaald door 260 betrokken investeerders.

Kompaan crowdfunding succesvol
Kompaan brouwerij logo
Kompaan bier header

Kompaan Craft Beer

Brouwerij Kompaan werd in 2012 opgericht door de vrienden Jasper Langbroek en Jeroen Ditmarsch. “We wilden Den Haag een brouwerij van formaat geven, en dat is gelukt! Onze bieren zijn verkrijgbaar in alle hoeken van het land en we hebben in 2022 zelfs een tweede bar geopend.” vertelt Ditmarsch.

Lees ook

Groei en verduurzaming

De ondernemers streven ernaar om begin 2024 van start te kunnen met verdere groei en verduurzaming van de brouwerij. “Om te kunnen groeien hebben we nieuwe apparatuur nodig en zal het inpakken van de blikken moeten gebeuren met een semi-automatisch systeem.” stelt Langbroek.

Daarnaast wordt er een bootverbinding opgezet waarmee het mogelijk wordt om te pendelen tussen de twee horecazaken. Langbroek en Ditmarsch zijn van plan om de bootverbinding voornamelijk in te zetten tijdens evenementen die zij van plan zijn te gaan organiseren.

Crowdfunding 

Proosten op succesvolle crowdfunding van kompaan Om de plannen uit te kunnen voeren, is financiering nodig. De ondernemers hebben ervoor gekozen om deze financiering op te halen via het platform CrowdAboutNow. Op die manier worden de plannen gefinancierd door de eigen community in plaats van anonieme beleggers. “We geloven in de kracht van de community en willen de mensen om ons heen graag betrekken bij onze plannen.” vertelt Langbroek. Er is inmiddels 300.000 euro opgehaald met 260 betrokken investeerders. Het maximale doelbedrag van de campagne is hiermee bereikt.

Cookie instellingen