Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Mannenpap start crowdfunding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Mannenpap start crowdfunding

27 juli 2018 om 15:16

Brouwerij Mannenpap start een crowdfunding om een eigen brouwerij te realiseren. Deze bierbrouwerij uit Nijmegen is vorig jaar opgericht en is nu toe aan de volgende stap.

Mannenpap bieren
Brouwerij Mannenpap
Brouwerij Mannenpap

Brouwerij Mannenpap

Bier van Brouwerij Mannenpap Brouwerij Mannenpap is opgericht door Sjoerd en Jelmer uit Nijmegen. Ze zijn anderhalf jaar geleden begonnen met de brouwerij, nadat ze flink hadden geëxperimenteerd als hobbybrouwers. 

Grote inspiratiebron voor hen was de Amerikaanse craftbeer cultuur waar ze geen genoeg van konden krijgen. Dikke ipa's, volle imperial stouts en altijd in balans, dat is wat ze brouwen!

Eigen brouwerij

De heren zijn toe aan een volgende stap en willen een eigen brouwerij realiseren. Ze willen het budget hiervoor binnenhalen via crowdfunding. Op het moment maakt Brouwerij Mannenpap gebruik van de overcapaciteit van andere brouwerijen. 

"In ons huidige bedrijfspand hebben wij genoeg ruimte om een 500 liter installatie neer te zetten. Met eigen ketels kunnen wij flexibeler inspelen op de markt. Snelle kleine exclusieve oplages lanceren en merken we dat een bier hard loopt, kunnen we gemakkelijker opschalen. Door het brouwen in eigen ketels kunnen wij per jaar 48000 liter bier maken. Hierdoor kunnen we onze bieren voor een aantrekkelijke prijs aanbieden en blijft er meer over om te investeren in onze toekomst. Een welkome inkomstenbron dus."

Lees ook

Proeflokaal

"Bij de brouwerij hoort een proeflokaal. Daar nemen we het publiek mee in onze visie en passie voor craftbeer. Een reis door een wereld van nieuwe smaken en stijlen. Door middel van rondleidingen en proeverijen creëren wij saamhorigheid en bieden wij ultieme beleving.

Wij delen ons pand met theatergroep "de verspiegeling". Door krachten te bundelen kunnen we samen een poeflokaal/foyer realiseren. Dit scheelt in de kosten en zo profiteren we beiden van elkaars publiek.

Het proeflokaal gaan we een industriële uitstraling geven. Gelukkig zijn wij handig en zitten wij vol toffe ideeën. Het idee is gebruikte materialen opnieuw te gebruiken en meubels zelf bouwen. Dit is beter voor het milieu en natuurlijk ook voor de portemonnee."

Lees meer over de plannen van de bouwers/ ondernemers van Brouwerij Mannenpap op CrowdAboutNow.

Mannenpap Crowdfunding

Cookie instellingen