Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Troost opent vestiging in Utrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Troost opent vestiging in Utrecht

15 november 2016 om 11:30

Brouwerij Troost gaat een vestiging beginnen in Utrecht. De Amsterdamse brouwerij hoopt in het voorjaar van 2017 haar deuren te openen in Utrecht.

Dit wordt hun derde vestiging, naast de vestingen aan het Cornelis Troostplein en op het Westergasterrein in Amsterdam.

Brouwerij Troost opent vestiging in Utrecht
Brouwerij TROOST in de pijp
Brouwerij TROOST logo

In Amsterdam is brouwerij Troost in 2013 begonnen aan het Cornelis Troostplein en is daar vanaf de eerste dag een succes. 

Lees ook

Volgens mede-eigenaar Jorrit Lootsma heeft dat ook met de mooie en onderscheidende locatie te maken waar alles begon. Midden in De Pijp in een oud-klooster werd het eerst Troost-bier gebrouwen en later ook in een oude gasfabriek op het Westergasterrein. 

Brouwerij Troost in Utrecht

Brouwerij Troost In Utrecht heeft de brouwerij een oud en monumentaal pand gevonden waar ze hun derde vestiging gaan openen. In een werfkelder, maar waar precies blijft nog even geheim. De brouwerij heeft voor deze stad gekozen omdat ze regelmatig de stad bezoeken en een beetje verliefd zijn geworden op de stad.

Er moet nog wel een hele hoop aan de nieuwe locatie gedaan worden, want Troost wil een plek creëren die je niet zomaar vergeet. Ook moet het een fijne plek worden om te verblijven, waar je aan het eind van de middag naar binnenloopt en na middernacht weer naar huis gaat na een fantastische avond. 

Cookie instellingen