Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Vet & Lazy zet door met eigen kroeg aan de Maas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Vet & Lazy zet door met eigen kroeg aan de Maas

13 maart 2023 om 16:10

Brouwerij Vet & Lazy heeft een crowdfunding opgestart om een eigen kroeg aan de Maas te realiseren. Je kunt nu investeren in de plannen van deze Rotterdamse brouwerij.

vet en lazy mannen aan de Maas in Rotterdam
Vet en lazy plannen voor crowdfunding
Binnen in de Vet and Lazy Brouwerij

Brouwerij Vet & Lazy

Brouwerij Vet & Lazy bestaat sinds 2015 en bestaat uit Okke, Ruben, Leon en Niels. Zij brouwen bier vanuit BlueCity, het voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana in Rotterdam. Wij vinden bruisend en smaakvol bier belangrijk én het leukste wat er is. Zoals ons meest geliefde bier: Je Moeder. Maar we denken ook aan de toekomst, zo werken we zoveel mogelijk circulair en worden onze reststromen goed benut.


Lees ook

Plannen

Vet & Lazy opende eerder een Pub-Up-Bar in het Witte Huis die je ondertussen geen pop-up meer kunt noemen, want hij is nog steeds open! Maar het is te klein om genoeg VET&LAZY mensen in te stoppen. De mannen zijn klaar om het startup jasje uit te trekken en door te groeien als een scale-up bedrijf. Met een eigen bar! En dat moet gebeuren bij de brouwerij aan de Maas. Al jaren zijn ze bezig met dit traject en ze hebben het nooit opgegeven. Nu komt het er eindelijk van en niets of niemand kan ons stoppen om dit voor elkaar te krijgen. We hebben er het volste vertrouwen in dat jullie deze zomer nog lekker bij ons op het terras zitten met een koud VET&LAZY biertje.

Bekijk de campagne en investeer via CrowdAboutNow.

Ontwerp toekomstige Vet & Lazy bar en terras aan de Maas

Cookie instellingen