Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vet & Lazy brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vet & Lazy brouwerij

Vet & Lazy brouwerij is een bierbrouwerij uit Rotterdam (Nederland) die is opgericht in 2015. Deze brouwerij heeft 4 bieren in het assortiment.

vet en lazy mannen aan de maas
Sweet Baby Jesus bier logo
Vet and Lazy Dubbel Wit Zomerfit

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Vet & Lazy brouwerij

Vet & Lazy brouwerij heeft 4 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Vet & Lazy brouwerij!
 • Vet & Lazy Je Moeder - Tripel - 8,5%

  Je Moeder Tripel van Vet & Lazy heeft bloemige aroma's dankzij de vlierbloesem en een zoetzure smaak van hibiscus. Het is een kruidige tripel met een zachte, licht zoete afdronk.

 • Vet & Lazy Sweet Baby Jesus - Dunkel weizen - 5,6%

  Het bier heeft, zoals je mag verwachten van een Weizen, een dik aroma met banaan en kruidnagel. Daarnaast kun je citrustonen ontdekken en heeft Sweet Baby Jesus een lichtbittere toets dankzij de gebruikte Tettnanger hop. 

 • Vet & Lazy Dubbel Wit Zomerfit - Wit - 7%

  Bij Dubbel Wit Zomerfit proef je schillen van allemaal citrusvruchten, szechuanpeper, kardemom en koriander. Het bier smaakt als een weelderig boeket van bloemen en fruit... Tijd voor zon en terras en dit bier. 

 • Vet & Lazy Disco Volante - Stout - 6,5%

  Disco Volante van Vet & Lazy heeft aroma's van espersse, chocola en bruine suiker. De eerste slok is zacht en romig, redelijk zoet en dan meteen de koffietonen gevolgd door melkchocolade. De redelijk dikke body komt voornamelijk door de toevoeging van haver.

  Achtergrond informatie

  Lees ook

  Vet & Lazy is een Rotterdamse brouwerij. De bierbrouwerij is opgericht in 2015. Huisgenoten Ruben Krommenhoek en Okke van Beuge, oprichters van Vet & Lazy, brouwden bier als hobby en kregen de kans om zich in het toenmalige antikraakpand Tropicana te vestigen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde naam in Rotterdam, liggen ze bij veel horecazaken en leveren ze buiten Rotterdam aan 300 zaken.

  Crowdfunding in 2023

  In 2023 lanceerde Vet & Lazy een crowdfundingscampagne, waarmee zij een proelfokaal met terras aan de Maas wilden realiseren. Binnen twee weken behaalden zij het minimale doelbedrag en daarmee konden zij de plannen tot uitvoer brengen bij het voormalig zwembad Tropicana aan de Maas in Rotterdam. 

  Vet & Lazy brouwerij in het nieuws

  Cookie instellingen