Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerijen Rodenbach en Palm | Brussels Beer Challenge

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerijen Rodenbach en Palm succesvol op Brussels Beer Challenge

25 november 2022 om 09:18

De Brussels Beer Challenge heeft bieren van de brouwerijen Rodenbach en Palm met 3 maal goud, 1 maal zilver en 1 maal brons bekroond.

Rodenbach en palm winnen 5 medailles op bbc 2022
Rodenbach Grand Cru flesje en glas
Brugge Tripel bier

Brussels Beer Challenge

Drie dagen lang proefde een panel van 80 internationaal gereputeerde bierkenners 2000 bieren uit 28 landen. De deelnemende bieren werden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, type en stijl en vervolgens gewikt en gewogen. Op het einde van de drie degustatiedagen werden de beste bieren in elke categorie beloond met een gouden, zilveren of bronzen award. Steenbrugge Blond en Dubbel Bruin

Lees ook

Vijf medailles

Brugge Tripel won deze editie een goude medaille. Ook Rodenbach Grand Cru en Steenbrugge Dubbel Bruin wonnen goud. Voor die twee bieren was het voor het tweede jaar op rij dat er goud werd gewonnen op deze prestigieuze biercompetitie. Steenbrugge Blond werd vereerd met zilver en tot slot kreeg Rodenbach Vintage het bronzen ereteken.

Trots

Sven Stuer, General Manager Royal Swinkels Family Brewers België: “We zijn bijzonder trots op de vijf podiumplaatsen van de Brussels Beer Challenge 2022. De drie gouden, één zilveren en één bronzen award zijn niet alleen belangrijk voor onze thuismarkt maar ook een mooie toegevoegde waarde voor onze exportmarkten. Grote waardering voor onze brouwersteams in onze twee Belgische brouwerijen te Roeselare en Steenhuffel, hun dagdagelijks streven naar perfectie wordt wederom beloond. De medailles staan symbool voor de uitmuntende kwaliteit van onze bieren, een erkenning die onze consumenten en klanten weten te  waarderen.”

Rodenbach Grand Cru en Vintage medailles op Brussels Beer Challenge 2022

Cookie instellingen