Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rodenbach Vintage | Oud Bruin bier van Rodenbach

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rodenbach Vintage

Rodenbach Vintage is een Oud bruin bier met 7,0% alcohol. Rodenbach Vintage wordt gebrouwen door Brouwerij Rodenbach in Roeselare.

Rodenbach Vintage
Rodenbach Vintage fles á 0,75 liter
Rodenbach Vintage logo

Eigenschappen

Rodenbach Vintage is een Oud Bruin bier van de Belgische brouwerij Rodenbach. Dit speciaalbier is van hoge gisting en heeft een alcoholpercentage van 7%.

Aanbiedingen en prijzen van Rodenbach Vintage

Actueel zijn er geen Rodenbach Vintage aanbiedingen . De prijs van een liter Rodenbach Vintage is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

De smaak van Rodenbach Vintage is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik met een toets van vanille, kers en zoethout.

Rodenbach Vintage wordt in een speciaal geselecteerde foeder die na 2 jaar rijping het beste bier voortbrengt gebrouwen. Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op de start van de rijping.

Reviews

Nog geen reviews voor Rodenbach Vintage. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Rodenbach

 • Rodenbach Alexander - Ale - 5,2%

  Rodenbach Alexander heeft een uniek, gebalanceerd palet, complexe afdronk en subtiele fruit- en houttoetsen. Het bier is ongetwijfeld één van de beste Sour Ales die Rodenbach ooit creëerde. Rodenbach Alexander werd eind september 2016 gelanceerd als Limited Edition.

 • Rodenbach Caractere Rouge - Dubbel - 7%

  Rodenbach Caractere rouge heeft een prikkelende smaak in het begin. Het bevat scherpe zuren die al snel worden gecombineerd met een aangename restzoetheid en een droogheid, afkomstig van veenbessen.

 • Rodenbach Classic - Oud bruin bier - 5,2%

  Rodenbach Classic is het Vlaamse roodbruine speciaalbier wat erkend is als Traditioneel Streekproduct. Rodenbach is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief!

 • Rodenbach Grand Cru - Ale - 6%

  Rodenbach Grand Cru is een zeer afwijkend bier uit West-Vlaanderen, met een roodbruine kleur door de gebruikte ‘Weense gerstemout’. De smaak van het bier is fruitig zuur en heeft een zeer lange afdronk. 

 • Rodenbach Rosso - Fruit - 4%

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties