Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bud geeft rondje aan horeca als Oranje de finale haalt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bud geeft rondje aan horeca als Nederland de finale haalt

25 juni 2021 om 11:03

Bud doneert meer dan 70.000 glazen bier aan 170 Nederlandse horecagelegenheden als het Nederlands Elftal de finale van het EK Voetbal haalt.

Bud flesje vastgehouden door Ruud Gullit
Bud King of Beers logo
Bud King of Beers

Bud geeft rondje

Nederland maakte een flitsende start op dit voetbaltoernooi en bereikte moeiteloos de knock-outfase. Om ervoor te zorgen dat 11 juli een historische dag wordt, doneert Bud meer dan 70.000 glazen bier aan 170 Nederlandse horecagelegenheden als Nederland de finale haalt. Fans worden zo aangemoedigd om de eindstrijd bij zijn of haar favoriete horecagelegenheid te beleven.

BUD logo Voetbal brengt ons samen. Juist nu is dat misschien wel belangrijker dan ooit. Bud wil inspireren, samenbrengen en met elkaar dromen we ervan om tijdens de finale op 11 juli het succes van ‘88 te herhalen. Met dit initiatief wil Bud teruggeven aan de horeca – onmisbaar in de Nederlandse voetbalcultuur – en zo met ondernemers en supporters de onvergetelijke successen vieren. Een tweeledige actie met een sympathieke geste aan de horeca, die dat op hun beurt naar eigen invulling kunnen inzetten om klanten een optimale beleving te bieden.

Horeca tijdens pandemie

Lees ook

De pandemie heeft een enorme impact gehad op de horeca door de plotse en langdurige beperkingen. Nu de horeca weer op volle toeren kan draaien, willen we deze ondernemers en hun personeel iets teruggeven. En hoe beter dan tijdens een van de grootste sportevenementen, waarbij juist de lokale horeca supporters samenbrengt en het land kleur geeft. Samen met voetbalminnend Nederland support Bud onze jongens in hun streven om hun droom van de eindzege te verwezenlijken,” aldus Caroline Klaassen, Senior Brand Manager bij Anheuser-Busch InBev.

In totaal nemen 170 Bud-partners verspreid over heel Nederland deel aan dit initiatief. Bekende venues zijn BIRD in Rotterdam, Club Lovelee in Amsterdam en het Utrechtse TivoliVredenburg.

Cookie instellingen