Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Café Troubadour krijgt eretitel van brouwerij de Molen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Cafe troubadour krijgt eretitel van brouwerij de molen

Café Troubadour krijgt eretitel van brouwerij de Molen

28 maart 2018 om 09:30

Één van de beste brouwerijen ter wereld heeft een 102 jaar oud Café uit Tilburg uitgeroepen tot ambassadeur van de brouwerij. Het is een erkenning van brouwerij De Molen uit Bodegraven.

Café de Troubadour Tilburg
Brouwerij de Molen logo
Bieren van De Molen

De beste

Café Troubadour is een klein café van 10 bij 6 meter. Brouwerij De Molen is al meerdere malen uitgeroepen tot één van de beste brouwerijen van de wereld. Ook dit jaar behoorden ze tot de top 100 van de wereld, waarvan er 27.000 beoordeeld zijn.

Dit gebeurde aan de hand van recensies van ruim 500.000 bierdrinkers op de website Ratebeer.com. De Molen is ook al 10 keer uitgeroepen tot beste van Nederland. Dit komt door bier als Vuur & Vlam, Bommen & Granaten, Hel & Verdoemenis, Amarillo, etc. 

De Molen ambassadeurstitels

Er is maar een handvol De Molen ambassadeurstitels. De reden dat ze bij de brouwerij omkijken naar De Troubadour komt omdat eigenaar Rob Verbunt het café runt met enthousiasme en vakmanschap. Het gaat er bij Brouwerij De Molen niet om hoeveel bier er verkocht wordt, maar om de passie van de werknemers.

Bij Troubadour fantastisch, meldt Petra Postuma van Brouwerij De Molen aan het Brabants Dagblad. Dit is het eerste ambassadeurschap dat ze met een feestje vieren. Café Troubadour uit Tilburg

Vond je dit artikel leuk en wil je meer informatie over Brouwerij De Molen?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties