Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Christoffel komt met laatste bier: Genadeschot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Christoffel komt met laatste bier: Genadeschot

17 april 2013 om 13:38

Na het faillissement van de Christoffel brouwerij wordt er nog één laatste brouwsel op de markt gebracht: het "Genadeschot".

Christoffel bier
Christoffel bier

Op 16 januari jl. is de Christoffel Bierbrouwerij failliet verklaard. In overleg met de curator heeft de Christoffel Bierbrouwerij nog één laatste bier op de markt gebracht. Het Genadeschot zal worden geleverd in 30 liter fusten en is spoedig leverbaar. 

Genadeschot/jubileumbier XXV

Het Genadeschot lijkt erg veel op een al eerder uitgebracht biertje: het jubileumbier XXV dat in 2011 is gebrouwen ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Christoffel Bierbrouwerij. Dit bier is een  ondergistende tripelbok met tien procent alcohol.

Lees ook

Joyce van den Elshout waarschuwt: "Natuurlijk hoef ik niet uit te leggen dat als Genadeschot op is, het ook echt op is."

KeyKegs

KeyKeg is de naam voor een familie van eenmalige fusten, waarin Het Genadeschot zal worden geleverd. Uitermate geschikt voor bier, wijn en andere (koolzuurhoudende) dranken.  Dit moderne bier- en wijnfust onderscheidt zich door een hoge kwaliteit en een uniek ontwerp.