Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Christoffel XXV

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Christoffel XXV

Christoffel XXV is een Gerstewijn met 10,3% alcohol. Christoffel XXV werd gebrouwen door Sint Christoffel Bier BV in Roermond.

Christoffel logo
Christoffel XXV

Eigenschappen

Christoffel XXV is een zwaar bovengistend bier dat speciaal gebrouwen wordt ter ere van het 25 jarige bestaan van Christoffel.

Smaak & Omschrijving

Het bier smaakt in het begin vol zoet met een krachtige mout smaak.

Christoffel XXV is speciaal gebrouwen voor het 25 jarige jubileum van Sint Christoffel. Het is een zwaar bier dat je onbeperkt kunt bewaren.

Reviews

Nog geen reviews voor Christoffel XXV. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Christoffel

  • Christoffel Bok - Herfstbok - 6,5%

    Christoffel Bok heeft een lichtzoete karamel-achtige smaak. 

  • Christoffel Nobel X - Blond - 8,7%

    Christoffel Nobel X heeft lichtzoete citrusaccenten met een complexe en verfijnde smaak. De kruidige en bloemige aroma zijn terug te vinden in de smaak van het bier. Het heeft een kleurrijke afdronk.

  • Christoffel Weissen IPA - India Pale Ale - 6,5%

    St. Christoffel Weissen IPA is een koperkleurige Dunkelweissen die door middel van dry-hopping zeer aromatisch, fruitig en hoppig is. De combinatie van de hopsoorten is uniek in de wereld: Centennial (USA), Merkur (Duitsland) en Mandarina Bavaria (Duitsland). St. Christoffel Weissen IPA is een Europese IPA wat hem iets milder en zachter maakt. Een milde bitterheid van 40EBU en alcoholpercentage van 6.5% maken dat het een toegankelijk en heerlijk doordrinkbaar bier is. Kernmerken van St. Christoffel Weissen IPA Zicht kleur:"¨ Koperkleurig met een fris oranje gloed. "¨"¨ Geur:"¨ Een harsachtige geur die doet denken aan tropische vruchten zoals ananas en mandarijn."¨"¨ Smaak: "¨Een aanwezige bitterheid geeft een mooi contract met de lichtzoete fruittonen. "¨"¨ Afdronk: "¨Lichte bitterheid die eindigt met een heel schone afdronk en een fris mondgevoel. "¨"¨ St. Christoffel Weissen IPA is de ideale aanvulling bij pittige en exotische gerechten zoals curry of gegrilld vlees en vis van de bbq.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties