Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Leckere & De Koekfabriek maken het EK nog socialer!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Leckere & De Koekfabriek maken het EK nog socialer!

23 juni 2021 om 14:24

Brouwerij de Leckere en De Koekfabriek uit Utrecht maken dit EK nóg socialer door de lancering van een bijzonder pakket: de HOP Holland HAP Box.

Proosten met de HOP Holland Hap Box
De Leckere logo
HOP Holland HAP Box van De Leckere en De Koekfabriek

De Leckere x De Koekfabriek

Brouwerij de Leckere en De Koekfabriek slaan de handen ineen om een nóg groter verschil te maken. Voor het EK hebben ze de HOP Holland HAP Box op de markt gebracht. Daarin zitten 6 heerlijke biertjes van De Leckere, 3 doosjes met de nieuwe kaaskoekjes van De Koekfabriek en een oranje hoedje, bril en shawl. Zo kan je geheel voorzien genieten van elke wedstrijd van het Nederland elftal.

Proosten met de HOP Holland HAP Box De Leckere & De Koekfabriek zijn twee Utrechtse producenten die geven om de mensen om zich heen. Door de lancering en de verkoop van deze toffe, gethematiseerde box zorgen zij, samen met de hulp van alle Utrechters, er samen voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de bak kunnen.

De Koekfabriek

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. Het werk bij De Koekfabriek is zinvol en uitdagend. De koek, een product om trots op te zijn. De koekfabriek bakt op 5 verschillende locaties heerlijke koekies met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees ook

De Leckere

Brouwerij De Leckere brouwt bieren voor de levenslustige Nederlander die van iedere dag iets willen maken en genieten van het leven. Daarbij maken zij bewuste keuzes. Zo brouwen zij volledig biologische bieren en gebruiken geen fossiele brandstoffen meer. Ook geven ze een plek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dus hun Leckere bieren zijn daarom niet alleen onderscheidende bieren maar bewust lecker anders.

Bekijk en bestel de HOP Holland HAP Box via de website van De Leckere.